maanantai 9. joulukuuta 2013

Yhdeksäs luukku

Niin siinnä käy, että jos ei etukäteen tee ajastuskirjoitusta niin meinaa joulukalenterin luukut jäädä aika iltaan. Jotain jouluista juttua olleen kyllä neidinkin kanssa tehty, mutta meinaavat olla vähän vaiheessa. Joten tämän päivän luukku on taas ei niin jouluinen, mutta onko sillä kuitenkaan niin väliä :)
Meidän tässä punaisessa tuvassa on ollut tällaiset puunväriset puolipaneelit seinässä. Sain sitten yks viikonloppu päähän piston, että mitä jos laitettaisiin meidän sisustusta vähän uusiksi. Elämässä ei aina kaikki mene niin kuin toivoo tai on suunniteltu ja niinpä meidänkin asuminen punaisessa tuvassa jatkuu edelleen. Niinpä sitten otin maalipensselin käteen yksi viikonloppu ja voi sanoa, että muutos oli mitä loistavin ja lopputulos oli oikein hyvä. Maalasin puolipaneelit sekä väliovet jotka olivat myös aikaisemmin puunväriset. Ovista en siinnä aloitus hässäkässä edes ennättänyt ottaa kuvaa, mutta tästä nurkasta nappasin kuvan ennen hommaan ryhtymistä. Pienellä rahalla ja omalla työllä saatiin iso muutos aikaiseksi.

Tässä kuvassa on jo vähän jouluista tunnelmaa. Uskokaa vain kuva on otettu juurikin samasta nurkasta kuin tuo ylempikin :)
 
 Meidän enkeli, tonttu ja hiirikokoelmaa.6 kommenttia:

 1. Muutos on kyllä melkoinen. Minäkin aina välillä katselen näitä meidän puolipaneeleja vähän sillä silmällä, että mitähän niille tekis... Ihania joulukoristeita teillä myös esillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaaminen meni yllättävän nopeasti ja jäljestäkin tuli siistiä joten kaikin puolin onnistunut homma :)

   Poista
 2. Kylläpä tuli valoisaksi nurkkaus! Ihana rivistö hyllyllä :)

  VastaaPoista
 3. Maalilla on ihmeelline voima. Valostui tila kertaheitolla. Teidän tupa on oikein joulutupa viimesen päälle, pieni ja sievä ja tunnelmallisella paikalla. Joko Neiti on nähnyt tonttujen jälkiä mökin ympärillä? Täällä paukkuu pakkanen kovasti. Mukavaa viikkoa Kissankulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalilla on kyllä ihmeellinen vaikutus joo :) Ei vielä ole tontun jälkiä näkynyt, mutta joulupukille on kirjoitettu :) Pakkasta täälläkin ollut. Mukavaa viikkoa sinnekkin!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)