tiistai 1. joulukuuta 2020

Joulukuun eka

 Empä oikein tiedä mitä tähän kirjoittaisi. Blogi on jäänyt ihan täysin unholaan enkä valitettavasti ole vieraillut missään minulle tutuissakaan blogeissa. Oli hankala päästä kirjautumaan sisällekkin, kun salasanat olivat oikeastaan unohtuneet. Blogin asetukset ja postauksen kirjoitaminenkin näyttää erilaiselta. Edellisestä postauksesta näyttää olevan melkein vuosi, huh huh. Aika menee todella nopeasti. Viimeiseen vuoteen on mahtunut paljon kaikkea ja siksipä tämä blogi elämä on täysin jäänyt. Välillä on ollut ikvä tänne, mutta aikaa ei vain ole ollut. En voi luvata, että nyt alkaisin tätä kirjoittamaan uudestaan, mutta joulun innoittamana päätin tänne tulla ja alkaa lukemaan mitä kaikkea ihanaa toisten blogeissa on ja mitä joulujuttuja :)

Jos vielä vierailet blogissani niin olisi ihana jos jättäisit jonkun kommentin minulle :) 


12 kommenttia:

 1. Ihana kun olet palannut!..vaikka vain piipahtamaan.🧡😊🤗
  Olen käynyt vierailemasa blogissa ...lukenut vanhoja ihania juttuja:)
  no hyvänen aika miten tulinkaan iloiseksi 😊🧡🤗
  Niin systeemit blogerissa muuttuneet,nyt jo uusiin oppinut vaikka haukuinkin alimpaan aijan rakoon koko uuen loggerin:)).
  Joulu tulee...minä tuossa jo vihjailinkin :että täksi jouluksi muutan komeroon,,katotaan miten käy!
  Hyvää ja valoisaa joulun odotusta!
  koko Kissankulmaan!🎄😻🤗🧡❄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jätit kommentin käynnistäsi :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 2. Joskus tuo elämä eteen kiireitä ja silloin pitää vain karsia ylimääräisiä juttuja. Minä taas ajattelin vähän harventaa tahtia joulukuun ajaksi. Eipä tässä oikein jutunjuurtakaan meinaa löytyä ja muut kiireetkin vievät oman aikansa. Näin jälkikäteen voisi sanoa, että onneksi et palannut blogitauolta kesäkuussa. Silloin tämä blogger vasta sekaisin olikin! Nyt on jo suurimmat viat ja hölmöydet korjaantuneet. Iloista joulun odotusta Kissankulman väelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Kiva kun jätit kommentin käynnistä :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mukava, kun jätit merkin käynnistä :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!

   Poista
 4. Sellaista se on, elämä heittelee meitä eri tavoin. Aina ei jaksa, sitten taas saa jostain innostusta. Hyvää joulun odotusta sinne Kissankulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näinhän se on. Hyvää joulun odotusta sinulle!

   Poista
 5. Sieltähän se postauksesi löytyi blogiluettelostani vaikka aikaa on kulunut. Blogipohjassa tuli muutoksia loppukesällä ja jonkin verran vaati opettelua uusien kujeiden käyttäminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa jotain tekstiä ja kuvia blogiinkin :)

   Poista
 6. Kiva löytää uusia postauksia. Oman blogini laitoin toistaiseksi tauolle. Aika ei tahdo riittää ja oma kiinnostus on tällä hetkellä enemmän instagramin puolella, lyhyiden tekstien kirjoittamisessa. Mukavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa tulin tänne kirjoittamaan ja vierailemaan muiden blogeihin. Saa nähdä miten aika riittää, mutta katsotaan. Mukavaa joulun aikaa teille!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)