sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Kolmas adventti

 Joulukuu etenee ja tänään vietetään kolmatta adventtia. Minä vietän viikonlopun töissä ja ensi viikolla vielä töitä, mutta sitten alkaa joululoma :) joululeivonnaisia on tullut tehtyä kovasti tämän viikon vapaapäivällä. Leivoin niin suolaista kuin makeaa. Tein ensimmäistä kertaa punajuuri-auralaatikkoa. Meillä sitä ei taida kukaan muu syödä kuin minä, mutta maistiksi tein. Vein myös vanhemmille sitä kun tuli useampi laatikko. Suolaisia piirakkoja tein poro-leipäjuusto-puolukka, meetwursti-paprika ja tomaatti-mustapekka. Hyväksi havaittuja reseptejä. Uusi kokeilu oli tuo meetwurstipiirakka. Uusi kokeilu oli myös kinkkupasteijat.

Makeana leivonnaisena tekn ison satsin bebeleivoksia. Yhteensä 60 bebeä. Osa jäi meille kotiin ja sitten tein niitä vanhemmille ja vielä tilauksesta kolmanteen paikkaan. Samalla kertaa kun ryhtyy näpräämään niin samalla vaivalla tekee enemmän :)5 kommenttia:

 1. Sinähän olen ahkera kokki. Punajuuri-aurajuusto -laatikkoa olen itsekin tehnyt ja tykännyt siitä kovasti. Bebetkin näyttävät herkullisilta, nam.
  Valoisaa Lucian-päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Herkkuja joulupöytään! Aheroinu oot kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee aina kaikenlaista räpellettyä jouluksi:)

   Poista
 3. Onpa herkkuja! Tuo poro-leipäjuusto-puolukkayhdistelmä vaikuttaa hyvältä. Täytyypä kokeilla. Kiitos. Punajuuri-aurajuustolaatikkoa olen tehnyt usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo poropiirakka on kyllä hyvää, että kannattaa kokeilla.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)