keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Hyvää Joulua!

 Aaton aattoa eletään ja kaikki jouluvalmistelut alkaa olla tehty. Loma on koittanut ja töistä saa vetää henkeä. Tänään kävin tytön ja Rontti vanhukaen kanssa kuusen haku reissulla. Niin se vanhuskin aina mukaan lähtee vailka tahti on hiljentynyt kovasti vuosien saatossa sillä nyt ko 11-vuotta.Tyttö on hyvin idearikas ja uaeasti ollaan jouluksi tehty jotain piparkakkutaidetta. Tänä vuonna tyttö keksi, että tehdään koiravaljakko. Meillähän siis on siperianhusky rekikoiria. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja tällainen saatiin aikaa  :) koirien värittely oli tarkkaa hommaa sillä tyttö halusi tietyt koirat valjakkoon ja sen jälkeen aloitettiin maalaus.


Me saimme joululahjan etukäteen sillä meidän ensimmäinen siperianhusky pentue syntyi heti joulukuun alussa:) kaikki on mennyt tähän asti hyvin ja rekikoiran alut ovat kasvaneet kovasti. Meillä on ennestään 16 siperianhuskya ja nämä pennut tulevat vahvistamaan joukkoja.
Hyvää ja rauhallista joulua lukijoille!


5 kommenttia:

 1. Voi miten söpöjä pentuja! Joululahjoista paras. Piparkakkuvaljakko on hauska idea ja hienosti toteutettu. Hyvää ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 2. Taitava tytär 🧡😊
  voi miten suloisia,koiranpentuja.🐶🐶🐶🐶🐶🧡🧡🧡🧡🧡🧡
  Ihanaa tunnelmallista Joulua!,Kissankulmaan!

  VastaaPoista
 3. hyvää ja Rauhallista Joulunaikaa sinnekkin!

  VastaaPoista
 4. Joulun paras pakkaus:
  Rauha sekä Rakkaus.
  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)