perjantai 20. joulukuuta 2013

Salainen jouluystävä on paljastunut :)

Tällä viikolla tuli sitten kolmas paketti salaiselta jouluystävältä ja tässä viimeisessä paketissa oli paljastus kuka oli minun salainen jouluystäväni :) Sehän oli Hapsuli 
Häntä siis saan kiittää niistä ihanista paketeista mitä olen häneltä saanut. Tällä viikolla olin kuumeessa joten paketin hakeminen postista venyi jonkin aikaa, mutta voi sentään miten jännittävää oli avata paketti ja tietää, että nyt ystävä paljastuu :) Paketista löytyi jälleen taas kaikkea ihanaa, kiitos niistä.
Meidän neiti ihastui heti paketissa tulleeseen pastapussiin jossa oli joulukuvioista pastaa. Neiti oli heti sitä mieltä, että nyt pitää heti saada juurikin tätä paketista tullutta makaroonia, kun se on niin hienoa :)
Tässä kuvaa koko paketti ihanuudesta.
 
Paketti oli käärittynä postipaketisssa.
 Tässä sisältö mitä sieltä paljastui. Tuota ihanaa pastaa, muumi tiskirätti sekä joulukoristeita :)


4 kommenttia:

 1. Toivottavasti oot jo paremmassa kunnossa. Hurjan näköinen tuo Rontin kauluri tuossa alemmassa postauksessa, mutta ilmeisesti tarpeellinen paranemisen kannalta. Mukavaa viikonloppua Kissankulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on parannuttu jo, onneksi. Eipä tuo kauluri mikään kiva juttu Rontillekkaan ole, mutta pakko pitää että tassu paranee.

   Poista
 2. Kuume- ynnä muut taudit tulee aina väärään aikaan, tylsää. Toivottavasti voit jo paremmin. Hauska juttu tuo jouluystävä! Ja siinä on varmaa mukana vain ihmisiä, jotka ovat erityisesti jouluun tykästyneitä ja haluavat jakaa ylläri-iloa muillekin. Mukavaa neljättä adventtia Kissankulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä se sairastelu varmaan koskaan oikeaan aikaan tule. Nyt on jo olo parantunut ja saatu pieni muotoiset joulusiivotkin tehtyä. Salainen jouluystävä oli kyllä hauska kokemus :) Hyvää joulun odotusta sinnekkin suunnalle!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)