tiistai 19. marraskuuta 2013

Salainen jouluystävä

Eilen hämärän jo tullessa kipittelimme neidin kanssa postia hakemaa laatikosta. Voi sentään mikä iloinen yllätys siellä odottikaan. Pakettikortti josta selvisi, että salainen jouluystävä on lähettänyt paketin. Ei muuta kuin äkkiä hypättiin autoon ja postiin pakettia noutamaan. Kotiin tullessa heti avaamaan, että mitäs ihanaa paketti pitää sisällään. Pakettihan tosiaan piti sisällään kaikkea ihanaa :)
Iso kiitos salaiselle ystävälleni!
Paketti oli ihana :)
 
Salainen jouluystävä oli muistanut minua oikein hauskalla joulukalenterilla. Ideakin oli siis kerrassaan ihan huippu :) Nyt voin joka päivä nauttia joulukalenterista uuden teemaun. Tämä oli hyvinkin osuva sillä minähän en kahvia juo koskaan.
 
Lisäksi paketista löytyi ihana leivontakirja 200 suklaaunelmaa, tulitikkuja, koristeteippiä, korttiaskartelu paketti, suklaata sekä ihana kortti.
 
 Tässä vielä kuva kalenterista sisältä, kun sen avasin :)


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan lahjan olit saanut. :) Mullepa oli uutta, ettet sä juo kahvia. Hyvin oli kyllä jouluystävä huomioinut tämän asian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva yllätys:) Juu mä en ole koskaan juonut kahvia.

   Poista
 2. Ihana lahja ja vitsi miten hauska idea joulukalenteriksi teen ystävälle:)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä ihana lahja ja mahtava idea tuo joulukalenteri :)

  VastaaPoista
 4. Päivän piristys tuollainen! Mistä sait tuollaisen jouluystävän? Oletan, että olet vastaavasti itse jollekin salainen joulufrendi?
  Hyvät viikonloput Kissankulmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minulla on myös jouluystävä jolle lähettelen paketteja myös ja viimeisessä saa paljastaa kuka on :) Tämä on tällainen jouluystävä rinki mihin joskus syksyllä ilmottauduin. Hyvää alku viikko sinnekkin suunnalle!

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)