lauantai 9. marraskuuta 2013

Buzzadorina

Buzzadorina ompas se vaikea sana ja mitä se oikein tarkoittaa. Satuin tässä jokin aika sitten bongaaman tämän buzzaamisen netistä ja ilmottauduin mukaan.
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Lisätietoa voit lukea täältä buzzador
Tämän kertainen kamppanja oli Vanish pesuaineet.
Luota pinkkiin. Hyvästi tahroille.
Niinpä postista kolahti sitten paketti minullekkin missä oli erilaisia tahranpoisto aineita testattavaksi sekä pyykinpesuainetta. Mukana oli myös valkoinen kangaspala joka on tarkoituksella tarkoitus sotkea erilaisilla tahroilla ja sitten testata tuotteita miten ne toimivat. Kangaspalan olen sotkenut ja se lähtee jossain vaiheessa pesuun. Saatte sitten ennen ja jälkeen kuvat :)
Minusta mielenkiintoinen tuote oli Vanish extra hygiene-jauhe. Luvataan, että se tekee varsinkin hikisistä urheiluvaatteista puhtaampia ja raikkaampia. Tuossa nyt odottaa koneellinen hikisiä urheiluvaatteita joten saa nähdä miten käy :)
Kertoilenpa teille sitten, kun olen testaillut ja miten tahrat lähtivätkään testi kankaasta puhtaaksi.
 
 


1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista. Jään jännäämään miten kaikki sujuu vai sujuuko ollenkaan.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)