sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Joulu mielessä

Onhan tässä jo pitkin syksyä kynttilöitä sisällä poltettu. On siitä jo aikaakin, kun varaston uumenista kaivoin kaikki vanhat joululehdet esille ja selasin niitä läpi. Vanhat joulukirjat on myös kaivettu kirjahyllystä esiin ja yksi uusi joulukirja tälle vuotta ostettu. Postilaatikkoon on myös tipahtanut muutama uusi joululehti jo tälle vuodelle. Kyllä se joulu siis on ollut mielessä jo pitkin syksyä, mutta tänne blogiin ei juurikaan vielä ole mitään jouluista päivittinyt. Tässäpä sitten muutamia jouluisia juttuja mitä bongasin tuolta lehdistä.
 
Nämä lehdet olivat kyllä tosi kivoja ja niissä oli paljon kaikkea kivaa :)

Tämä on yksi uusi tildakirja ja ihastuin tähän kirjaan tai vihkoseen oikeastaan noiden kannessa olevien jääkarhujen takia. Nähtäväksi jää ennättäisikö tälle talvea tehdä pari sellaista.

Tämä on uusin joulukirjani kaunis pieni joulu jonka kirjoittaja pitää blogia kaunis pieni elämä. Tämä kirja on ihan mielettömän hyvä ja siellä oli kaikkea ihanaa ja kivaa. Paljon sellaista mitä tekisi mieli toteuttaa :) Tuo toinen kirja on ollut jo minulla jonkin aikaa ja se on Ilona Pietiläisen kirjoittama. Minulla on ennestäänkin noita Pietiläisen kirjoittamia kirjoja ja olen aina tykännyt niistä ja siitä tyylistä. Tämä Hulivilin onnenhetket kirja sisältää erilaisia lastenjuhlia ja niistä kuvia ja rekvisiittaa ja sitten ihanista lastenhuoneista kuvia jne.. Tosi mahtavia molemmat kirjat.
 
Sitten vanhoista joululehdistä muutamia bongattuja kuvia jotka kuvasin ja ajattelin jakaa täällä ja vähän kuin muistiksi myös itselle mitä kivaa niistä löytyi. Kuvat puhukaan puolestaan.
 


 


4 kommenttia:

 1. Joululehtien selailu ja niiden parissa tunnelmointi virittävät joulutunnelmaan myös täällä Puron varresa. Minulla ei ole itselläni yhtään joulukirjaa, mutta joka vuosi niitä tulee kirjastosta lainattua iso kasa. Uutuus kirjoja on harvemmin saatavilla täällä oman kylän kirjastossa, mutta vanhemmissakin joulukirjoissa on paljon katseltavaa.

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja olet bongannut. Mä sain viikko sitten tuon pieni ihana joulu -kirjan ja sitä on tullut selailtua kannesta kanteen jo useamman kerran. :)

  VastaaPoista
 3. Olen yrittänyt metsästää tuota kaunis pieni joulu -kirjaa kirjastosta, mutta aina joku ehtii lainata sen ennen minua. Omat joululehdet on kyllä jo niin puhki selattuja, että uusia tekee mieli. Vielä en ole tälle joululle lehtiputkea avannut, mutta kohta varmaan niin käy. Mukavia joulutunnelmointeja Kissankulmaan!

  VastaaPoista
 4. Joulu on kiva. Sitä kun oikeen oottaa ja puuhailee, niin kohta se jo on ja sitten onkin jo kevät ja kesä ja....

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)