tiistai 7. marraskuuta 2023

Pitkästä aikaa

Hei!

Niin pitkästä aikaa, että en edes muista milloin olisin täällä blogissa käynyt tai oikeastaan lukenut mitään blogeja. Täytyy sanoa, että myös salasanan tänne blogin taakse oli aika hakusessa ennen kuin pääsin tänne mitään kirjoittamaan. 

Mikä on blogien tilanne tällä hetkellä? Luetaanko niitä vielä ja kuinka aktiivista on niiden seuraaminen ja ylläpitäminen? Vai onko instagram ja facebook vienyt kaikki mennessään. Itsestäni tiedän ainakin, että sinne on helpompi postailla juttuja ja kuvia mitä tänne. En osaa näihin kysymyksiin vastata, mutta päätin tehdä kuitenkin postauksen tänne. Vastatkaa te lukijat näihin kysymyksiin :)

Niin paljon on kaikkea viime vuosina tapahtunut edellisistä kirjoituksista, että en lähde niitä edes tänne kirjoittamaan vaan käännän uuden lehden elämässä. Kuvista voitte päätellä, että edelleen meillä eläimiä on ja ne ilostuttavat arkeamme :)

1 kommentti:

  1. Kyllä täällä blogeissakin vielä riittää seuraajia, tosin nyt syksyn mittaan tahti on selvästi hidastunut niin bloggaajilla kuin kommentoijillakin. Luulisin, että kevätpuolella tahti taas kiihtyy. Niin siinä aina näyttää joka vuosi käyvän.
    Itse ainakin pidän enemmän blogien lukemisesta kuin facen tai instagramin pikajutuista. On jotenkin mukavampi pysähtyä pidemmäksi aikaa lukemaan kunnon tekstiä kuvineen ja kommentoida siihen jotain kuin plärätä nopeasti pari lausetta, katsoa kuvat ja siirtyä minuutin päästä seuraavaan. Itse kukin tavallaan.
    Kissa- ja koirakavereille rapsutukset ja sinulle hyvää loppusyksyä!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)