perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusta

Niin on kesä vierähtänyt juhannukseen jo. Tässä vaiheessa voisi kysyä että mikä kesä?? Ei oo lämpöä näkynyt vaan jatkuvasti satanut ja tuullut. Kylmää on ollut ja märkää. Viime aikana vapaapäivät on kulunu varsin tiiviisti projektien parissa. Neidin leikkimökki on jo hyvällä mallilla. Olen myös saanut kasvihuoneen tälle kesää :) Nyt on omat ja ostetut taimet istutettu kasvihuoneeseen ja odotetaan tulisiko satoa. Kasvimaankin kylvin nyt juuri ennen juhannusta. Meidän tiput myös kasvaa hurjaa vauhtia ja tipu untuvat alkavat pikku hiljaa väistyä sulkien tilalta.Tässäpä kuvaa minun kasvihuoneesta. Kiitos velipojalle jonka kanssa sitä useampana iltana puuhailtiin. Kyllä tuli nyt varsin hyvä kasvihuone minulle :) Velipoika on varsin tarkka tekemään kaikkea mihin ryhtyykin.
 
Minä se täytin kasvihuoneen heti kun pystyin:) entisessä paikassa minulla oli kasvihuone jossa multapenkit ympäri astin. Nyt halusin kokeilla jotain vähän erilaista ja olen varsin tyytyväinen loppu tulokseen :) Nähtäväksi jää tuleeko satoa.

Kukahan meille on tullut sisälle? Eikös nyt pitäisi olla kesä eikä kurakelit... Tarkasti kun kuvaa katsoo niin siitä voi puumerkin löytää:) Pieni käden jälki..
Kisut ja puput jatkaa edelleen sopuisaa eloa samassa häkissä. Heinää tuodaan pupuille tarjolle niin siihen ne kissatkin tulevat samalle kupille heinää maistamaan:)

Toivotan blogin lukijoille hyvää ja rauhallista juhannusta! Itseltäni menee koko juhannus töissä ja vielä pidennetyillä vuoroilla.Ps. Ottakaa näin rennosti :)6 kommenttia:

 1. Kun sinäkin löysit minut niin minä löysin sinut! Aikalailla samanlaista menoa meillä taitaa olla kuin teillä, mitä nyt hiukan eri kokoonpanolla.

  Hauskoja noi kissat ja kanit! Mulla oli joskus sisällä belgianjättikani Reiska koirien kanssa, se tosin tykkäsi syödä koirien ruokia vähän liikaakin...

  VastaaPoista
 2. Minusta on niin kiva käydä lukemassa Kissankulman puuhista. Olen varmaan ennenkin sanonut, mutta sanon taas, että blogisi on erittäin elämän makuinen.
  Pikkutiput ovatkin kovasti kasvaneet!
  Toivotaan, että ilmat vihdoinkin lämpenisivät ja tulisi ihan oikea kesä. Onnellisia päiviä Kissankulmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja. Lämpimiä kelejä täällä odotellaan kyllä.

   Poista
 3. Oho - onpas teillä vilskettä ja vilinää!Tulinpa vastavierailulle sinun luoksesi :) Kivalta näyttää !! Pian se kasvihuonekin alkaa satoa tuottamaan, kunhan alkaa kunnolla lämmetä - ois ainakin suotavaa tuo lämpeneminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan meillä vilinää:) toivotaan että lämmintäkin keliä tulisi pian.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)