lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesäkuvia

Kesä etenee ja loma lyhenee. Ollaan kuitenkin vietetty ulkona aikaa paljon vaikka ei kovin lämpimiä kelejä olekkaan ollut. Kasvimaaltakin on saatu jo satoa:) Salaattia, retiisiä, kesäkurpitsaa ja yksi tomaatti:) Ollaan neidin kanssa rakennuttu myös tuollainen riukuaita kasvimaan ympärille. Aidasta tulikin oikein kiva ja silmää miellyttävä. Kasvimaalla on kyllä kylvökset itäneet oikein hyvin muutenkin.


 Tomaatit seinustalla.
 On tainnut nuo gladiolukset tulla istutettua hieman liian tiheään. Saas nähä tuleeko niihin yhtään kukkaa.
 Pelargoniat ne jaksaa vain kukkia:)


 Mitä ihmettä kun yksi päivä menin tomaatteja katsomaan. Siellä oli jo yksi kypsä tomaatti :) vaikka eivät kasvihuoneessa olekkaan niin johan oli yksi punainen kypsynyt. Lisää odotellessa:)
 Tämä oli ihan pakko kuvata. Yksi kerta, kun menin kananmunia kanalasta hakemaan niin siellä oli tällainen minimuna muiden isojen joukossa.

 Tässä ne pelargonit mitä talvella täällä sisällä kasvattelin. Ovat kyllä kasvaneet ja nyt alkaa muutama kukkakin ilmestyä :)


 Kanalassa käymme päivittäin neidin kanssa keräämässä kananmunia. Meillä on ollut ongelma, kun ei ole löytynyt tarpeeksi pientä ja suloista koria mihin kerätä munia. No nyt on ongelmakin ratkaistu. Mummu oli käymässä sellaisilla markkinoilla mistä tuollainen juuri sopiva kori oli löytynyt :)

 Sinne mahtui juuri nuo seitsemän kananmunaa mitä parhaimmillaan saadaan kerätä:) Eikäs olekkin ihanan suloinen kori.

Tässä vielä yksi söpö lammaskuva mikä neidin kanssa käytiin nyt iltasella kuvaamassa. Mummulaan on tänä kesänä syntynyt noita karitsoita useita. Tässä kuvassa jo vähän isompi karitsa.

6 kommenttia:

 1. Voi, kylläpä tuo muna oli söpömpi ku muistelinkaan! :D Aiotko katsoa sisällön, kuinka pieni se keltuianenki on? Vai onkokaan edes.. Mutta otahan kuvaa, kun sisältö aukeaa!

  Aivan ihana lammas!

  VastaaPoista
 2. Pieni muna, iso sielu! ;) Ja teillä (tai siis mummulla) on lampaitakin! :) Minä kans haaveilen, että joku sukulainen ottaisi lampaita ja antaisi villat mulle... :D

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja juttuja kaikki! Olipa mummu löytänyt söpön korin munien keräämiseen. Varmasti munien kerääminen on entistä mukavampaa, kun on juuri sopivan kokoinen kori käytössä. Hienon aidankin olit väsännyt ja kasvimaasi näyttää tuottavan satoa. Ihaillen katselen ja luen kuulumisiasi. :)

  VastaaPoista
 4. Voi taivas mitä kaikkea sun pihalla kasvaakaan.Pitäs joku päivä tulla pitämään kunnon katselmus,mutta ei toki mitään EU-tarkastusta:)Vimkkaappa velipojalles villan ottajan osoite,kun joskus ollut puhetta ,että niistä on riesaa.MariJ tuossa ylempänä jotain sen sorttista mainitsi.

  VastaaPoista
 5. Voi mikä muna, siis se pieni:) Raaskiiko sille tehä muuta kuin säästää?

  VastaaPoista
 6. Vastaanpa näin yhteisesti, kun lomalla olo on hiljentänyt tämän blogin pitkäksi aikaa. Kiva, että olette kuitenkin käyneet blogia lukemassa ja kommentoimassa se piristää aina :) Mitä tulee tuohon pieneen kananmunaan niin kyllä se piti rikkoa ja katosa sisältö. Ei ollut keltuaista enkä sitten kuvaa siitä sen kummemmin ottanut, kun ei oikein ollut mitään kuvattavaa. Sirkka tule vaan pitämään katselmusta, mutta roskaa löytyy. Yritän päivitellä blogiakin kesölomareissun jäljiltä.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)