lauantai 12. lokakuuta 2013

Vaate katsaus

Harvemmin on tullut tänne mitän postauksia kirjoitettua vaatteista, mutta nyt päätin kirjoitella muutaman kuvan kera :)
 
Nämä pari pitkähihaista paitaa on tullut ommeltua jokin aika sitten. Tulevat tarpeeseen syksyn ja talven tullen, koska vanhat paidat alkavat käydä jo pieneksi. Piti vielä testata paidan kanssa tuota "turkisliiviä" minkä viime talvena ostin ja se on mielestäni niin suloinen.
 

 Silloin tällöin törmää sellaisiin suloisiin ja ihaniin vaatteisiin, että ne on melkein pakko hankkia. Näin kävi tässä taannoin Kappahlissa. Törmäsin näin ihanaan kissamekkoon joka on ohutta neuletta ja siihen sopivat neulotut legginssit. Kesän aikana neiti on kasvanut sen verran, että alkaapa kaikki mekot olla jo liian lyhyitä niin on siirryttävä seuraavaan kokoon ja tämä mekko on sitten sitä.

 Toinen ostos oli tämä neulottu kissahame sekä samaan sarjaan kuuluvat säärystimet. Sukkahousut sattuivat vielä kotoa löytymään tuollaiset kissa-aiheiset niin johan oli kisuja kerrakseen.
 
 


6 kommenttia:

  1. Kissavaatteita Kissankulmassa, niinhän se menee. Tosi nätti asu tuo Kappahlista löytynyt. Ja nätit puserot oot tehnyt kans. Multa ei tuo ompelu suju oikeastaan mitenkään. Ompelukone (jollaisen ihme kyllä omistan) temppuilee lähes aina. Kesän aikana kyllä huomasi, että monet pitkähihaiset vaatteet, jotka oli pitkään käyttämättöminä, eivät enää mahdukaan lasten päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä kissoja piisaa elävänä, vaatteissa ja kaikessa mahdollisessa muussa :) Siitähän tämä blogin nimikin tulee :)

      Poista
  2. Vaatepostauksia on (tietty muiden lisäksi) kiva lukea. Hienoja paitoja oot tehny. Kivalta näyttää tuo muffinssikangas paidassa! Pitäs itekki tehä siitä vastaavasta sinisestä Martalle paita, kun sitä vielä ois tuolla kaapissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo muffinssikangas on kyllä niin ihanaa, että siitä vois tehä vaikka mitä :)

      Poista
  3. Se on totta,että lapset kasvavat vauhdilla ja vaatekaapin sisältöä on päivitettävä aikaajoin.Kauniita vaatteita omistaa tyttäresi.Ei muuta ,kuin kovaa pitoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne vaatteet käyvät aikaajoin pieneksi. Välillä on harmillista laittaa pois niin hyvin säilynyttä vaatetta, kun tekisi mieli vielä pukea neidille päälle mutta liian pieni.

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)