keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Syksyinen juoksulenkki

Tänään käytiin Rontin kanssa nauttimasta syksyisestä ja kauniista ilmasta juoksulenkillä ja tehtiin sellainen ajatusten nollaus lenkki. Juostiin vähän peltoa pitkin, metsässä sekä metsäautotiellä. Syksyssä on sekin hyvä puoli, että Rontti jaksaa juosta paremmin kuin kesällä kuumilla keleillä. Meille kertyi matkaa 12 km mikä on Rontille pitkä lenkki ja hyvä saavutus. Sen verran korpeen tehtiin tuo lenkki, että ketään ei nähty ja annoin Rontinkin juosta vapaasti tietä pitkin. Siinnä se kiltisti jolkotteli mun edellä tai vieressä. Kääntöpaikalla tuolla korvessa oli tällainen torni minne sitten kiipesimme ja kävimme maisemia kurkkaamassa ennen kotiin paluuta. Tänään meillä sitten on ollut hyvin rauhallinen koira kotona :)
 


8 kommenttia:

 1. Kauniit syysmaisemat teillä lenkkipolulla! Olen yhdesti käynyt kyseisellä paikalla maisemia tsiikailemassa. Ymmärrän jos koiraa väsytti moisen hölkän jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli meidän toinen kerta ja ensimmäisen kerta oli varmaan joskus silloin, kun torni pystytettiin. Kyllä on Rontti ottanut rennosti tämän illan :) Taidan ottaa siitä mallia ja painua yöunille.

   Poista
 2. Tuollaiseltako siellä tornilla näyttää?! Mä kun luulin, että jotain kapeaa pikkupolkua sinne kuljetaan... Mietittiin kesällä, että jos käytäisiin, mutta jäi sitten menemättä. Ehkäpä ensi kesänä otetaan kyseinen torni tutustumiskohteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykäähänn ens kesänä kiipeämässä torniin :)

   Poista
 3. Jokohan sieltä tornilta näkyy ensi kesänä tuulimyllyjen rivistö.Kovasti tännesuunnalle niitä on suunnitelmissa.Korkeita kapistuksia ovat,joten ei mikään ihme vaikka näkyisivätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voipi olla, että tuonne näkyvät sitten jos joskus saavat ne pystyyn.

   Poista
 4. Jukra siähän oot korkialle kiivenny! tee myrtti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä maisemia pitää käydä katsomassa :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)