maanantai 7. lokakuuta 2013

Ompeluksia

Tässä jokin aika sitten puraisi taas pieni ompelukärpänen. Tuo kärpänen kyllä puraisisi useamminkin, mutta aika on rajallinen eikä aina oikein ennätä. Tuli tehtyä neidille vähän paitoja ja legginssejä. Tässä yksi kuva tuotoksesta. Tämä muffinssikangas on mun mielestä niin ihanaa, että voih. Tekis melkein mieli itellekkin ommelle siitä paita:) Tämä oli mielestäni tosi onnistunut mekko tai tunika. Helma on tulloinen suorakaiteen muotoinen joka oli mielestäni aika hauska.
 


8 kommenttia:

 1. On hieno! Sinä se tuosta noin vaan surauttelet neidille vaatteita. :) Mun ompeleminen on hidasta, pitää välillä ratkoa ja tehdä sauma uudestaan. Tekemällä enemmän sitä kai oppisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä ompelen, mutta mulla taas ei pysy puikot kädessä ei sitten ollenkaan. Sinä taas tuosta vain kutaset siellä neidille sukkia ja kaikkea muuta :)

   Poista
 2. Söötin mekon olet ommellut! Söötti on myös pieni kisu,joka on muuttanut teille :)
  Tämä blogisi on niin "elämän makuinen" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista :) Pikku kisu Leijona on kyllä aika söpö.

   Poista
 3. Tee ihmeessä itelleskin paita tuosta kankaasta. Olisitte neitokaisen kanssa hyvännäköinen pari (ootte te kyllä muutenkin).
  Minäkin mietin jossakin vaiheessa, että lähtisin mukaan tuohon salaiseen jouluystävä-tempaukseen, mutta jotenkin unohdin sitten koko asian. Kiva seurata nyt sun mukana oloa ja ottaa oppia mahdollisesti tulevia jouluja silmälläpitäen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee harkita tekevänsä itsellekkin muffinssipaita :) Joo jännityksellä odottelen kuka sitte paljastuukin salaiseksi jouluystäväksi.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)