maanantai 7. lokakuuta 2013

Salainen jouluystävä :)

Blogeissa surffatessa tässä syksyllä silmää pisti salainen jouluystävä. Tarkemmin asiaan tutustuttua ja ilmottautumis aikaakin vielä oli päätin lähetä mukaan. Täältä löytyy asiasta lisää infoa.
 
Viime viikolla töistä tullessa postilaatikossa odotti mahtava yllätys :) Nimittäin minun salainen jouluystävä oli lähettänyt minulle kirjeen ja paketin :) Ensimmäisenä kotiin päästyä paketti avaamaan ja sisältöä ihastelemaan. Tarkoitus oli jo viikonloppuna kirjoittaa postaus tästä asiasta, mutta kaiken keskellä jäi tekemättä.
 
Tässä kuva paketin sisällöstä. Kaksi ihanaa sabluunaa, tarroja, kiiltokuvia ja jouluisia tilda-kuvia. Sabluunat olivat ihanat ja minulla syntyi heti visio  mitä niillä haluaisin jouluksi toteuttaa. Toivottavasti saisi suunnitelmat käytännön toteutuksen tasolle :)
Kiitos salainen jouluystävä paketista!
 


4 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea tällainen! Enpä ole ennen kuullutkaan. Tälle vuodelle ei enää ehdi osallistumaan, mutta jospa ensi vuonna. Onkohan tällaisia "salaisia ystäviä" muitakin olemassa... Vinkkaa, jos tiedät. :) Niin, ja mukavaa jäädä seuraamaan, että millaisia paketteja sä vielä saat ja mitä niistä syntyykään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oli kans tosi mahtava idea ja ajattelinkin heti osallistua. Näitä salaisia jouluystäviä on ainakin ollut jo useampana vuotena. En tiedä onko muita salaisia ystäviä menossa, mutta jos ilmenee niin tiedän sitten vinkata ainakin sulle. Minäkin jännityksellä jään odottamaan kuka paljastuu salaiseksi ystäväksi :)

   Poista
 2. Kivan paketin olet saanut! :) Jos Riikuska käy täällä vielä kurkkimassa, niin itse olen osallistunut aiemmin ainakin Salaiseen Neuleystävään (SNY) ja Salaiseen Ristipistoystävään (SRPY); näistä tuo SNY pyörii tälläkin hetkellä. Salaisesta Leivontaystävästä (SLY) olen myös nähnyt blogattavan. Onhan näitä netti pullollaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun mainitsit nuo salaiset ystävät niin olenhan joskus itsekkin törmännyt ainakin tuohon salainen leivontaystävä juttuun jossain blogissa.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)