keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Rontti ja tyynyt

Piti ihan kerätä tyynykollaasi. Nämä kuvat eivät ole lavastettuja, jos joku niin luulee. Olen ennenkin tehnyt sen huomion, että Rontti tykkää nukkua pää tyynyllä. Viimeaikoina on vain niin sopivasti sattunut kamera käteen, kun olen Rontin bongannut tyynyllä nukkumassa. Rontille kelpaa sohvatyynyt, koristetyynyt, oman nukkumapedin tyynyt eli kaikki mahollinen. Näitä kuvia löytyisi varmaan paljon lisää, jos vanhoja kuvia katselisi tässä vain viimeaikaiset otokset :)
Hyvin näyttää unet maistuvan.
 

 

 


9 kommenttia:

 1. Hauskaa, että tyynyt ovat Rontin mieleen. Mitenkäs sitä ilman tyynyä nukkuisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä miten sitä nyt ilman tyynyä nukkuisi :)

   Poista
 2. Ihastuttavat tavat Rontilla. Hienosti kissa istuvat tuossa kuvassa Rontin huilailessa pää tyynyllä. Kyllä eläimet ovat niin mainioita. Siksi niistä varmasti juuri pidetäänkin. Kukas ottaa kotiin tullessa paremmin vastaan kuin oma rakas eläin?
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on kiva mennä kotiin, kun oma lauma odottaa siellä :) Mukavaa viikoloppua sinullekkin!

   Poista
 3. Puuttuu enää sellainen Punahilkka-sadun isoäidillä ollut pitsimyssy ja muhkea täkki ja idylli on valmis :) Elämetkin ymmärtävät näköjään nukkumamukavuuden päälle. Mukavaa viikonloppua Kissankulmaan ja neidille terkkuja! Oli tosi nättejä ompeluksia tuossa alemmassa postauksessa. Minä harjoittelin ompelemista joku viikko sitten, kun tein kauhtuneesta pussilakanasta tyynyliinoja. Tuli niin vinoja saumoja, ettei olis uskonu niitä valvetilassa ommellun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä eläimet ymmärtää mukavuuden päälle:) Kiitos terkuista! Ei muuta kuin ompelu harjoituksia vain niin kyllä se siitä. Kyllä sitä itekkin välillä tekee ja purkaa ja vinoon menee jne... Joskus saa onnistuneenkin tuotoksen :)

   Poista
 4. Eetu löytää aina kans tyynyn pään alle ; ) Myöhästyneet onnittelut Rontille! D

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)