tiistai 8. lokakuuta 2013

Kissamaista menoa

Leijona on meille kotiutunut oikein hyvin. Essin ja Epun kanssa tulee oikein hyvin toimeen ja Rontinkin kanssa ja aika hyvästi. Essistä on tullut esille äidillisiä piirteitä ja hoivaamista. Tähän väliin täytyy sitten mainita, että vaikki nimi on Essi niin sukupuoli oin kuitenkin kollikissa. Väliäkös tuolla sukupuolella, jos hoivaaminen kiinnostaa. Eppu taas on kunnostautunut leikkimään Leijonan kanssa. Kyllä koko kolmikko iltasin välistä ravaa peräkanaa leikkien keskenään. Vanhemmatkin kissat ovat ihan kuin nuortuneet Leijonan tullessa taloon :)
Kuvat kertokoon puolestaan kuinka nautiskelevat.
 

 


  
 


8 kommenttia:

 1. Miten liikuttavaa ja suloista, kun Leijona on otettu osaksi kissaperhettänne. :) Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! Joskus olen miettinyt netissä kiertäviä vastaavia kuvia, että ovatkohan aitoja ja menevätkö kissat tai koirat luonnostaan noin vai onko ne saatu hetkeksi aseteltua kuvausta varten jotenkin hellyttävästi. Mutta nyt mä uskon, että se on mahdollista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonan vastaanotto on ollut kyllä hyvä :) Juu näihin kuviin ei ole ketään aseteltu mitenkään ihan luonnostaan ovat toistensa läheisyyteen hakeutuneet :)

   Poista
 2. Lopa Leijona on kasvanu sitte viimenäkemän! :) Ihana tuo viimenen kuva <3 hyvin näyttää sopuhun tulleen, eikös Essi oo aina ollu huomaavainen kisu, tai ananki mulla on semmonen mielikuva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on tainnut kasvaa itse vain ei niin huomaa, kun joka päivä näkee. Kyllä Essi on aika huomaavainen kissa aina ollut.

   Poista
 3. Kaikesta päätellen Leijona päätyi oikeaan paikkaan.Kaikesta näkee.että se nauttii olostaan.Kissoilla on sananmukaisesti kissan päivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Leijona on toivon mukaan hyvään paikkaan päässyt viettämään elämäänsä :) Toi vähän uusia tuulia vanhemmille kissoille.

   Poista
 4. No voi lutunen noita kisuleita. Ihania kuvia heistä. Ei nimi ihmistä pahenna eikä kissaa vaan ihminen/kissa nimen.
  Mun neitini makoilee vähän vihaisena tuolla tuolin takana kun meillä oli pyllypesu tänään. Ei jostain syystä oikein tykkää siitä hommasta. Se vaan pitää tehdä kun on niin pitkät karvat.
  No, huomenna ollaan jo kavereita taas. Kisuillesi terveisiä ja silitykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aikoinaan virhe arvio Essin nimen suhteen, mutta eipä tuo haittaa :) Kissat ei kyllä kovin tuosta pesusta tykkää. Voin uskoa, että siellä vähän mökötetään hetkellisesti :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)