perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vähän pääsiäistä

Pääsiäinenhän se on kohta ovella. Olen yleensä ollut sellainen kausi sisustaja, että talon sisustu menee aina vähän vuoden ajan mukaan. Joulu alkaa jo hyvissä ajoin ja kohta joulun jälkeen voi kaivaa pääsiäis koristeet ja koriste-esineet esille. Pääsiäisen jälkeen yleensä on kaivettu jo kevättä ja sitten kohta kesää kotiin. Omistan meinaan ihan mielettömän määrän erilaisia koriste-esineitä :) Ne on kyllä mun heikkous. Tämän hetkinen asumis tilanne ei anna tähän nyt myöten, että voisin kaivaa koriste-esineitä esille eli ne pysyvät muuttolaatikoissa odottaen parempia aikoja. Kuitenkin rairuohoa on pitänyt neidin kanssa kylvää ja aloitimmepa maalaamaan muutamia pääsiäismuniakin. Toivomme, että rairuoho vielä ennättäisi pääsiäiseksi ja ennättäisimme maalata kananmunat vielä loppuun.

Neiti toi hoidosta muutamana päivänä ihani askarteluja kotiin mitä olivat sielä tehneet. Taitavat jäädä meidän ainuaksi tipuiksi mitkä koristavat meillä pääsiäistä. Eppu oli kyllä hyvin kiinnostunut toisen tipun höyhenistä, mutta onneksi tipu on saanut olla suurimmaksi osaksi rauhassa ja pitää pyrstönsä.
Maalaus oli kyllä harvinaisen sottuista touhua, mutta kivaa vaihtelua pitkästä aikaa.

Kyllä vähän tarvittiin rättiä ja pesuainetta tämän puhdistukseen, mutta hyvinhän nuo sormivärit irtosivat. Tuo valkoinen paita/essu on minusta hyvä keksintö. Olen sen saanut liberolta lahjaksi jokin aika sitten. Se on siis tosiaan tarkoitettu maalaus essuksi ja sitä ollaan aina käytetty maalaustouhuissa niin paita ja hihat säästyvät sotkulta:)
 

4 kommenttia:

 1. Nättejä juttuja hoidossa tehty ja varmasti ajavat asiansa yhden pääsiäisen verran.Mulla ei olisi koko rairuohoja,mutta Puronvarresta tuli valmiit kylvökset,joten niillä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi nättejä tipuja ja käyvät hyvin tämän vuoden pääsiäiskoristeista. Sehän on kiva, kun Puronvarresta on tulleet valmiit kylvökset:)

   Poista
 2. Minäkin heittelin rairuohon siemenet multaan tällä viikolla, toivottavasti itävät. En nimittäin oo joka vuosi saanu ruohoa itämään, kertonee jotain mun viherpeukalosta...Mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulla just katsoin, että vähän oli jo itäminen alkanut. Toivottavasti ehtivät pääsiäiseksi. Mukavaa viikonloppua sinnekkin suunnalle! Mulla tämä viikonloppu menee töissä.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)