sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevät pistää suunnittelemaan kaikenlaista..

Kyllä tämä kevät on sellaista talvihorroksesta heräilyä. Heti kun alkaa aurinko paistella ja kevät näyttää merkkejä miettii jo tulevaa kesääkin. Varmaan tästä talvihorroksesta heräilyyn kuuluu sekin, että alkaa kaikenlaiset suunnitelmat vallata mieltä ja ajatuksia. Olen kaivanut muuttolaatikoiden seasta omistamiani puutarhakirjoja ja selaillut niitä. Jotain varmaan pitäisi tämän mökin pihalle tehdä, kun lumi tuosta sulaa. Pihaa meinaan kaivettiin ennen lumen tuloa auki ja taitaa olla aika multainen piha tiedossa. Sen siivittämänä sitten kaivelin puutarhakirjoja esille ja tein jo jotain luonnoksia mielessäni. Miksen osaa piirtää??? Olisi hyviä suunnitelmia mielessä jotka haluaisin piirtää paperille, mutta ei siitä ei tule mitään :( Yritiin kyllä ottaa jo neidin värit käteen ja vähän sommitella ja piirtää, mutta ei kerrassaan siitä tule mitään.

Näistä kirjoista löytyi kaikkea kivaa ja hyviä ideoita :)


Tällaisen muistikirjan olen joskus aikoinaan ostanut. Kirja sinällänsä on aika kiva ja sinne voi tehdä omia muistiinpanoja erinäisistä puutarhajutuista. Vielä kivempi sitä olisi lukea, jos sitä olisi vuosittain täyttänyt. Luin tässä yksi ilta ne vähät jutut mitä sinne olin joskus kirjoittanut. Ihan kiva oli muistella niitä hetkiä mitä milloinkin on tehnyt ja mitä oli suunnitellut ja mitä oli jäänyt tekemättä. Ehkäpän tänä keväänä, kesänä ja syksyllä yrittäsin täyttää tätä kirjaa mitä olisi sitten tulevaisuudessa kiva lukea.
 
Lisää suunnittelu ja mietintää aiheutti yksi päivä se, kun kävin mökin pihalla ulkovarastossa. Tiesin ja muistin, että sielä on muutama vanha siis hyvin vanha ja kauan kauan käytöstä pois olleet pari kaappia. Olen varmaan tullut jo tosi vanhaksi, kun nuo vanhat huonekalut ja sellainen vanhan tyylinen sisustuskin on alkanut kiinnostamaan. Taidan kesän tullen ottaa nämä kaapit käsittelyyn ja katsoa mitä niistä saa aikaseksi :) Jos meillä joskus vielä ja toivon mukaan on oma talo johon voimme koko perhe muuttaa niin ehkäpä sieltä sitten löytyisi paikka näillekkin vanhoille esineille. edellyttää tietenkin, että saan ne kuntoon ja sen näköiseksi, että ne voi johonkin laittaa. Näytti noin äkkiseltään, että kaipaavat tuuletusta, hiontaa ja maalia. Rakenteet näyttivän kaapeissa olevan kuitenkin kunnossa. Eli nähtäväksi jää mitä näille joskus tulevaisuudessa saadaan aikaan:)
 
Tämä kaappi oli aika iso, koska siinnä oli ylä ja alakaapisto.
 
 
Tämä oli tällainen pienempi kaappi.

 
 
 

6 kommenttia:

 1. Mukavia ja osaksi vaativiakin toimenpiteitä olet kevääksi ja kesäksi suunnitellut.Kyllä ne varmasti toteutuvatkin,kun aurinko pääsee enerkioitansa jakamaan.Siinä me samalla piristymme talven horroksesta,toivon mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no suunnitelmia pitää olla, mutta nähtäväksi jää saako mitään aikaseksi:)

   Poista
 2. Oiii <3 ihanan näköisiä kaappeja :) kyllä se kevät on aina inspiroivaa aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kivan olosia, mutta paljon pitää tehä ennen kuin ovat siinnä kunnossa että tavaraa voi sisälle laittaa.

   Poista
 3. No kyllä se varmaan riittää ku sulla on päässä kuva siitä pihasta uudenlaisena. Tuo puutarhajuttu on kyllä mulle täyttä utopiaa..en vaan ksinkertasesti erota mikä on hienon näköstä ja mikä ei. Kyllä sää oot aika monitoiminainen :)

  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olis niin kiva osata piirtää ne paperille:) Se onko suunnitelma hyvän näköinien vai ei niin jää sitten nähtäväksi. Varmaan se olis ainakin omanlaisensa ja omaa silmää miellyttävä:)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)