sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Ihanaa auringon paistetta

Viime aikoina kevät aurinko on hellinyt meitä aika kivasti. Yöllä on ollut kovia pakkasia, mutta päivällä on ollut lämpimämpää ja aurinko on paistanut. Viikonloppuna olisi ollut mitä mainioin ulkoilusää, mutta minä olen joutunut kuluttamaan viikonlopun töissä. Tein kuitenkin havainnon, että vaikka lähdimme vasta työpäivän jälkeen neidin ja Rontin kanssa ulkoilemaan oli auringon säteitä vielä nähtävissä. Ostin tuossa viime viikolla Rontille tuollaiset husky-vetovaljaat jolla on sitten voinut neiti vetää pulkassa. Aika hyvää ja väsyttävää liikuntaa Rontillekkin.

                                         Tässä Rontti vetopuuhissa.

                                                          
                     Sielä se aurinko vielä säteitä heittelee vaikka kello oli jo ties mitä.

 
Vetotouhujen jälkeen oli hyvä lämmitellä. Meillä ei ole takkaa, mutta meillä on leivinuuni jota käytetään ei leipomiseen vaan mökin lämmittämiseen. Siinnä leivinuunin edessä se Rontti lämmitteli, kun avasin vielä luukunkin. Lämmittelyn jälkeen olikin hyvä nukkua pienellä kerällä :)
 

 
Vaikka sunnuntai aamuna piti töihin niin vähän mieltä piristi, kun aurinko näin kivasti paisteli heti aamutuimaan.
 


8 kommenttia:

 1. Uuni om kyllä vertaansa vailla oleva lämmönlähde ja samalla siinä voi jotain kypsentääkin ,jos fiilinki on kohalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä on lämmönlähde:) Minä en ole kyllä jaksanut ollenkaan sielä mitään leipoa tai ruokaa laittaa vaikka siihenkin olis varmaan hyvä.

   Poista
 2. Onhan tuo aurinko paistanut muutamina päivinä (oikeastaan aika monena) tosi mukavasti :)

  VastaaPoista
 3. ...Vai että nukkua pienellä kerällä... :) hienoja kuvia. hv

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on suhteellista :) Tavallisesti se Rontti nukkuu tassut ojossa ja vie puoli sohvaa, joten kyllä se nyt näytti pieneltä kerältä:)

   Poista
 4. Pelottava koira, en voi vieläkään tajuta miten neiti on niin rohkea sen kanssa... Tuo pulkka vaikuttaa kyllä kätevältä. Itse voi ilmeisesti vaikka hiihtää perässä, vai jäisiköhän sitä kuin täi tervaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu siitä, että neiti on ihan pienestä pitäen ollut tekemisissä Rontin kanssa. Aikaa myöten niistä on tullut hyvät kaverukset:) Valjaat Rontille oli hyvä ostos ja saa näin vetää Iidaa pulkassa. Rontti pitää olla kyllä hihnassa kiinni taluttajalla, että homma pysyy hallussa ja pulkka oikealla raiteella.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)