lauantai 23. maaliskuuta 2013

Lehdestä poimittu

Posti toi eilen postilaatikkoon uusimman kodin kuvalehden. Olen tilannut kyseisen lehden hetkeksi, koska muistaakseni sain jonkun hyvän tilaajalahjan:) No tällä kertaa lehdessä oli mielestäni muutamia kivoja pääsiäisjuttujakin, jotka ajattelin tähän teille poimia.

Tämä oli mielestäni huippu idea pääsiäiskranssiksi. Kuinkahan monta tipua tuollaisen tekemiseen oikein menisi? Veikkaan, että aika monta. Tosin riippuu tietysti kranssin koostakin, mutta kuitenkin paljon.Sitten oli hauskasti tehty tipusämpylöitä. Aika värkkääminen olisi kyllä noista sämpylöistä. Taitaa jäädä ainakin tältä pääsiäiseltä tekemättä, mutta kiva idea :)


Sitten poimin vielä tämän pupunpää kakun kuvan lehdestä. Kakku taisi olla jokin suklaa-mango yhdistelmä jos oikein muistan. Selasin lehden vain alustavasti heti, kun posti sen toi. Rauhallisella hetkellä on sitten mukava lukea lehti rauhassa ja tarkemmin. Kuorrutus kakussa oli sokerimassasta. Minusta kakku kuulosti niin herkulliselta täytteen ja kakkupohjan mukaan, että voisi olla kokeilemisen arvoinen :)


Kaikki tämän jutun kuvat on otettu uusimmasta kodin kuvalehdestä.3 kommenttia:

 1. Mitenkähän nuo korvat saa pysymään pystyssä tuossa alimmassa kakussa...? Komealta näyttää. Tipusämpylöiden jälkeen alkaa nuo omat pyörylät näyttää aika tylsiltä. Mukavaa pääsiäisen odotusta sinne! Toivotaan, että rairuohot itää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukasinpas tuolta lehdestä miten korvat pysyy kiinni. Itse arvelin, että sinne on laitettu tikut korvan sisään ja sitten työnnetty tikut kakkuun. Ajattelin jotai coctailtikun tapaista. No lehdessä luki, että käyttämättömät syömäpuikot on pistetty korvan sisälle ja sitten painettu kakkuun.

   Poista
 2. Olen kova leipomaan sämpylöitä,mutta en ole edes villeimmissä unelmissa nähnyt moisia sämpylöitä.Voi olla että en lähde edes kokeilemaan,jätän nuoremmille.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)