keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pakkanen paukkuu

Nyt se talvi sitten on tullut heti kovalla rytinällä. Pakkanen paukkuu ihan koko ajan -20 asteen molemmilla puolilla. Pimeetä on ollut ja heijastimille käyttöä. Onneksi lunta on tullut sen verran, että vähän on valoisampaa. Heijastimen käyttö on halpa henkivakuutus. Järkyttävää, kun tuolla tien päällä tapaa sellaisia ulkoilijoita joilla ei ole mitään heijastinta ja vielä mustat vaatteet päällä. Heijastinliivi on ihan paras juttu mitä voi päälle noilla pimeillä keleillä päälle laittaa.
Räppäsin tässä muutaman kuvan pihalla ollessa parivaljakosta heijastinliivit päällä. Rontille olen myös hankkinut tuollaisen sinisen led-valopannan joka on ihan huippu näin pimeillä keleillä.


Pakkasen jälkeen on hyvä köllötellä sohvalla...


4 kommenttia:

 1. Joo heijastimet kehiin! Viimeksi tänään piti harmitella pimeinä kulkevia jalankulkijoita. Ei niitä nää millään.

  VastaaPoista
 2. On ollut mukava viime vuosina havaita ,ettö koirillekin on ilmestyneet heijastinliivit.Eipä kukaan silloin huomaamattaan aja päälle.Ekaluokkalaiset ainakin pitävät kiitettävästi liivejä,muista en ole hetikään varma.

  VastaaPoista
 3. Itse oon miettiny myöskin tuota heijastinliivi systeemiä Vimpalle, mutta epäilykseni on, että poikaseni ei sitä siedä päälleen pantavaksi. Hienoja kuvia on kyllä!

  VastaaPoista
 4. Täytyy sanoa, että se on hengenvaarallista oikeasti kulkea ilman heijastinta. On ollut hyvä huomata, että heijastinliivit ovat tulleet vähän ns. muotiin ehkä ihmiset ovat tajunneet kuin hyviä ne oikeasti ovat! On se ihan hyvä, että myös koirille niitä on. Monesti koirat ovat väriltään tummia tai ihan täysin tummia niin pimeällä jäävät ihan näkymättömäksi.
  MaiMa kyllä kait se Vimpakin antas heijastinliivin pukea päälle, kun vain kokeilisit. Rontti on ihan mielissään pakkas keleillä, kun sille laitetaan takki päälle:) Nyt pitäis ostaa uus ja toinen takki Rontille tälle talvelle.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)