keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Luukkuja availlen

Tietenkin joulukalenterit on viritelty näin joulukuun kunniaksi. Olen ostanut joku vuosi tämän pentikin joulukalenteri tytön ja minusta se on niin söpö ja ihana ja kaikkea :) Ripustinkin sen tilan puutteen vuoksi tänä vuonna makuuhuoneen oveen roikkumaan. Aikuisille olen laittanut sisälle suklaa konvehteja ja neidille tarroja. Neiti sai myös kummeilta partiolaisen kuvakalenterin josta aina ilolla avataan päivän luukku. Luukku pitää myös aina repäistä irti ja kiikkuuttaa roskiin.
Tällaisen tarrasetin löysin kaupasta jossa oli joka päivälle tarra ja muutamalle päivälle kaksi. Niitä sitten voi liimata tuohon taustaan kiinni. Nämä tarrat siis sujauttelin tonttutyttöön neidille.

Muutama jouluinen kynttiläkuva.5 kommenttia:

 1. Muuttohässäkästä huolimatta kauniin jouluisia kuvia. Itsellä on kokemus kahdesta muuttojoulusta ja täytyy myöntää, ettei silloin oikein kunnon tunnelmaan pääse. Mutta seuraava joulu tuntuukin sitten kaksinverroin mukavammalta. Tuo kalenteritonttu "joulustaa" varmasti koko huoneen, kun on niin iso. Hieno!

  VastaaPoista
 2. suvun tättäräinen5. joulukuuta 2012 klo 21.10

  Olet kuitenkin mukavasti saanut jouluisia yksityiskohtia lohdittua pieneen kotiinne.Älä ressaa joululla,vaan ota päivä kerrallaan ja nauti lapsuudenkotiin pomminvarmasti laaditusta runsaasta ja ruhtinaallisesta joulusta.Sopeutuminen uuteen vie aikansa ja siihen on annettava itselle ja läheisille hyvällä omallatunnolla mahdollisuus.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun päivitit blogia pitkästä aikaa :) ihailtavasti jaksat silti sisustaa pikkumökilläkin. Muistaakseni mulla ei ollut yhtään koriste-esinettä esillä sielläoloaikana...

  -maijA

  VastaaPoista
 4. Ihanan kodikkaaksi ootte saanu laitettua nykyisen asuntonne! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta:) Kyllä minä vähän olen jouluisia koriste-esineitä kaivanut ja kynttilöitä ainakin niin niistä tulee jo kivan jouluista. Muuttokuormassa kun oli senkin 10 laatikkoa joulukoristeita, jotka nyt saavat odottaa parempia aikoja:)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)