keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulu kuluu vauhdilla

Niin se vain on, että joulu on mennyt kovalla vauhdilla eteenpäin ja nyt ollaan jo Tapaninpäivän illassa. Tässä muutamia jouluisi kuvia mitä on tullut räpsittyä.Neiti oli tehnyt hoidossa muutaman tontun jotka laitettiin keittiönkaapin ovea koristamaan. Muita tonttuja ei olekkaan tänä jouluna liimailtu mihinkään.

 Joulukuusta meille ei tänä vuonna sisälle tuotu, koska tila on sen verran rajallinen ettei se tänne hyvällään mahtuisi. Ulos sentään viritteli jouluvalot ja ne saa korvata kuusen tänä vuonna.

Jouluaattona virittelin muutamia ulkotulia ulos niin johan siihen tuli Ronttikin ihmettelemään, että mitäs ovat.


4 kommenttia:

 1. suvun tättäräinen26. joulukuuta 2012 klo 18.41

  Niinhän nuo joulupyhät on yllättävän nopeasti kiitäneet.Mutta välipäivät on melkein pyhäpäiviä nekin.Teillä oli nyt erilainen joulu,mutta kait sitä tunnelmaan pääsee pienemmissäkin piireissä,Ympäristö ainakin oli kuin tehty joulua varten.ei katuvalot häikäse.

  VastaaPoista
 2. Voi miten nättejä kuvia oot saanut ulkona hämärässä. Mulle tulee "kamerakuume", kun tuolla meidän pikkukameralla on ihan turha edes lähteä yrittämään kuvaamista pimeässä. Pimeät kuvat tulee liiankin kanssa. Joulunpyhät alkaa olla lopuillaan ja vuoden viimeistä viikkoa tosiaan viedään. Mutta vielä hetken ajan saa joulu olla mielen päällä ja sitten kohti uutta vuotta.

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallisia joulukuvia! Toivottavasti teidän joulu meni mukavasti muuttotouhuista huolimatta. Meillä oli niin lyhyesti lomaa, ettei ennätetty nyt näkemään, mutta jospa seuraavalla kerralla sitten. Mukavaa vuodenvaihdetta koko poppoolle!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia. Joulunaika meni ja uusi vuosikin on jo saapunut. Rauhallisesti meni konsertissa käynnillä ja ilotulitusta katsellen ja kodin lämmössä istuskellen. Olisi ihana polttaa kynttilöitä mutta kun täällä on yksi kissarouva joka ei piittaa kynttilän tuomasta kuumuudesta joten en uskalla polttaa.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)