lauantai 26. tammikuuta 2013

Pitkästä aikaa..

Miksi se tuntuu olevan niin hankalaa päivittää blogia useammin tai elämisen tahtiin. Tuntuu vain, että illat ovat töitten jälkeen niin lyhyet ja on yleensä kertynyt aina kaikkea mahdollista tekemistä. Vapaapäiville on yleensä kans kasaantunut aina kaikkea rästiin jääneitä hommia eivätkä ne koskaan tunnu loppuvankaan. Mitään lupauksia en tehnyt uuden vuode kunniaksi, mutta olisihan se kiva jos blogia vaikka ennättäisi päivittää useammin. Tammikuu on kohta puolessa välissä. Tässä kuussa on nähty kovia pakkasia, mutta myös hyviä ulkoilukelejä. Nämä kuvat on otettu joskus tässä tammikuussa ulkoilujen yhteydessä neidin ja Rontin kanssa. Kuvat on napattu kännykän kameralla, mutta ihan ok laatua kuitenkin.Koska joulun jälkeen ostetaan aina alennunmyynneistä talvivaatteita, kun niitä saa halvalla. Tänä vuonna talvi alesta ostettiin Rontille uusi hieno talvitakki. Tässä mannekiini esittelee Hurtan talvimantteli takkiaan, joka tuntuu olevan hyvin mieluisa ja käytännöllinenkin. Hienot on heijastimet takissa ja turkiskauluskin. Takki on ollut kyllä kovassa käytössä :)

11 kommenttia:

 1. Hienoja talvikuvia, erityisesti tuo punervata auringonlasku oli upea! Toivotaan, että hyvät ulkoilukelit jatkuvat vielä helmikuullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että hyvät ulkoilukelit jatkuisivat :)

   Poista
 2. Jaa, saako niitä eläimillekin alesta vaatteita,empä oo ennen edes ajatellut moista.Kokemusta on vain vasikoiden lämpöliivistä ja se kyllä on hyvä kylminä pakkaspäivinä ihan navetassakin.Emot kyllä nuolevat pihatossa vasikkansa niin hyvin,etteivät tartte "vaatetusta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saa eläimillekkin vaatteita alesta :) Mulla taas ei ollut tietoa, että vasikoitakin puetaan:)

   Poista
 3. Oo! Tuosahan on se Rontin talvitakki mistä mainitsikki :) ompa se hieno :) Hienoja talvikuvia oot ottanu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin hieno :) Vaikka olivat kaupassa epäilleet J, että ei mahdu päälle. Hyvin mahtu ja oli just sopeva eli kyllä olin mittaillu oikein.

   Poista
 4. Onpas tyylikäs, meinasin sanoa pimu, jätkä! Tosihienotakki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähettäjä unohtui yltä. HV

   Poista
  2. Eikös olekkin :)ja niin hyvät heijastimetkin pimeellä, kun liikutaan.

   Poista
 5. Voi ihanuus noita kuvia! Nyt tammikuun aikana blogeissa on näyttäytynyt Suomen talvinen luonto kauneimmillaan. Mikä rikkaus onkaan neljä vuodenaikaa. Kiva, että sulta löytyi aikaa blogipäivityksiin. Näitä aina ootellaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä muutaman kerran sattunut olemaan oikein kuvauksellinen keli. Toivotaan, että hyvät ulkoilukelit jatkuu vielä :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)