lauantai 26. tammikuuta 2013

Sisustus höpöttelyä...

Tällä hetkellä meillä on säilytystilaa hyvinkin vähän siihen nähden mitä sitä tarvitsisi. No olen kyllä muutenkin tykännyt pitää neidin mekkoja säilytyksessä ihan näkyvästi eikä vaatekaapissa piilossa. Nyt ne on kyllä oikestaan ihan pakosta esillä, mutta minusta lopputulos oli kuitenkin silmää miellyttävä. Sen voin sanoa, että oli aika hankala asentaa nuo naulakot niin, että ovat suorassa ja vielä samassa linjassa. Ruuvin paikat, kun olivat niin hassussi siellä takana, että aiheutti vähän harmaita hiuksia. No sain ne kuitenkin yksi ilta väsättyä seinään kiinni ja suht suoraan ja vielä samaan linjaan. Täytyy myöntää, että pari huti reikää tuli, mutta sinne ne peittyivät naulakoiden taakse.


 Mitäs nämä ovatkaan ja mikä on näiden tarina???? No kaikkihan lähti tuosta kukkakuvioisesta kuplavolkkarista. Hankin sen joskus ennen neidin syntymää. Tykkään vanhoista kuplavolkkareista ja ajattelin samalla, että se olisi hyvä yövalo, kun neiti syntyy. No tuo kyseinen kuplavolkkari majailikin neidin yöpöydällä varmaan yli vuoden verran, kunnes se hyytyi. Yritin ostaa uutta lamppua, mutta ei toiminut. Ilmeisesti koko se lamppu koneisto tai mikä nyt onkaan oli rikki mennyt. Heitin koneiston roskiin, mutta en tietenkään raaskinut heittää itse kuplaa roskiin, koska se on niin söötti. Tässä muutama päivä sitten törmäsin halpa-hallin mainokseen jossa mainostettiin alessa tuollaisia samantapaisia lamppuja kuin tuo kupla. Siitä sain idean, että ostan sieltä alesta lampun ja vaihdan sen kuplaan, että saan sen taas toimimaan. No mitenkäs tässä sitten kävikään. Ostin uuden autolampun josta vaihdoin kuplaan koneiston ja mikä ilo kupla loistaa taas :) Neiti oli hyvinkin kiinnostunut sinisestä autosta kuplan lisäksi. Minua sitten vähän harmittamaan, että kun siinnä nyt ei ole lamppua jne.. No menin seuraavana päivänä taas samaiseen kauppaan ja ostin toisen auton joka oli tuollainen linja-auto tyylinen. Kotiin päästyä sitten ruuvasin sen koneiston irti ja siirsin sen poliisiautoon. Eli nyt on kaksi toimivaa lamppu-autoa ja yksi pelkkä auto joka on laitettu varastoon. Tietenkään sitä ei voinut roskiin heittää :) Tässä koko kolmikko josta kaksi pelittää ja yksi on ilman koneisto.
Ehkäpä mulla joskus on kesäautona tuollainen kukka kupla :) Eikös se olis hieno näky ajella tuollaisella ja Rontti istuis vänkärin paikalla, heh :)

En ole koskaan aikaisemmin osallistunut kynttiläkutsuille, mutta nyt tammikuussa osallistuin sellaisille. Minulla on kyllä niitä kynttilöitä ja somisteita ollut itselläni jo aikaisemmin, mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun itse olin paikalla. Tämä oli niin ihana somiste, että se oli ihan pakko tilata. Se suorastaan huusi sieltä kuvastosta, että tällaista kissaa sinulla ei ole joten minä haluan muuttaa teille:) Eli olen nyt sitten kartuttanut kissaesine kokoelmaani yhdellä uudella esineellä. Kynttilää tässä kuuluisi polttaa, mutta tässähän voi säilyttää ihan mitä vain pientä tilpehööriä:) Tällä erää siihen on kerätty neidin hiusjuttuja.

6 kommenttia:

  1. Nätti kissa kuin mikäkin! Minäkään en ole itse kynttiläkutsuilla ollut koskaan, mutta äiti on ostanut lahjaksi monenlaisia ihanuuksia niiltä. Paljon kaikkea kaunista sitä onkin olemassa!

    VastaaPoista
  2. Ompa pikkuneitillä somia mekkoja.Kyllä kelpaa tepastella pienikkä söpöillä jaloilla. Kynntiläkutsuilla on kiva fiilistellä ja katsella kauniita tavaroita,mutta kyllä niillä hyväkkäillä on vain melkoinen hinta.Ei meinaa eläkeläisen lompsasta löytyä sellaista ylimääräistä lokeroa,josta kaivaisi niihin rahaa.Kivoja yövaloja olet bongannut,se on lapsiperheissä melkoisen välttämätön jonkinlainen tuiju yöksi,voivat säikähtää herätessään ,jos on pilkkosen pimeää.

    VastaaPoista
  3. Ompa tosi hieno tuo kissa! Mukava ku innostuit päivitteleen blogia.

    Maija

    VastaaPoista
  4. Kyllä noilla kynttiläkutsun tuotteilla hintaa on, mutta nättejä ovat. Tämä oli suorastaan pakko saada:) Vaikka vähän maksoikin niin ei nyt harmita, kun se on niin sulonen ja nähtävästi voi käyttää muuhunkin kuin kynttilän polttamiseen:)

    VastaaPoista
  5. Olet laittanut mekot ihanasti esille! Mistä olet löytänyt pieniä henkareita? Mä olen sellaisia etsinyt.

    Mä olen kanssa haaveillut, että jotkut kauneimmat vaatteet voisi laittaa aikanaan juuri noin esille, jos raaskin laittaa jonkun naulakon seinään. Mä en vaan raaskisi laittaa yhtään naulaa seinään, jos sellaista ei satu valmiina sopivassa kohdassa olemaan. :)

    -Riikka

    VastaaPoista
  6. Riikka noita pieniä henkareita löytyy ikeasta puisia, halpa-hallista muovisia värillisiä ja sitten osa on tutan henkareita joita on tullut ostaessa tutan mekkoja tai muita vaatteita. Minä olen aina surutta ollut reijittämässä seiniä :)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)