lauantai 26. tammikuuta 2013

Koira ja kissamaista menoa....

Sitähän meillä piisaa. Neidistä on tässä matkan varrella kasvanut hyvin eläinrakas ja touhuaakin kaikenlaista Rontin ja kissojen kanssa. Kissat yleensä hetken aikaa katsovat mitä neidillä on niille tarjota, mutta sen jälkeen hyppäävät korkeimmille paikoille pois jaloista. Rontti taas vain rötköttää paikallaan ja katselee mitä neiti touhuaa..

Pitäähän sitä kokeilla, jos vaikka Ronttikin laittais saulitossut jalkaan... Ei tainnut kuitenkaan tossut mennä jalkaa.

Neiti on kova pyyhkimään omaa nenäänsä ja suutansa paperilla. Ilmeisesti neidin mielestä, myös Rontin nenä tarvitsi vähän pyyhkimistä...
Sittenhän sen Rontti piti peitellä ettei vain flunssa pääse yllättämään...
Mutta tietenkin on lääkärin parempi varmistaa ettei mitään flunssan jälkioireita ole ilmennyt. Neidin joulupukilta saama lääkärinlaukku on ollut kovassa käytössä. On kuunneltu Rontin sydäntä, on annettu rokotusta, katsottu hampaita ja korvia :)

Sitten olikin jo Essin vuoro. Essiiiii, mitä kuuluu Essi. Pieni hali Essille ja sen jälkeen Essi katsoikin paremmaksi vaihtaa maisemaa.
Kolmikko syömäpuuhissa.

Essi ruokalevolla. Mårttikin makoili siinnä vieressä, mutta juuri kun otin kameran esiin niin silloin häippäsi.
Joskus tämä kaksikko mahtuu näinkin lähelle toisiaan nukkumaan.

9 kommenttia:

 1. Koira ei näytä olevan moksiskaan neidin puuhailuista.. Minä en uskaltaisi olla noin lähikontaktissa Rontin kanssa, vaikka kovasti yrittäisin :) Hyvä juttuhan se on, että pikkuneiti tykkää eläimistä!

  VastaaPoista
 2. Voi että on makeita kuvia.Luottamus ja ystävyys on näköjään molemminpuolista.Ovat kertakaikkijaan tottuneet toisiinsa ja pelkoja ei ole kummallakaan.Kissat ovat tunnetusti omasta rauhastaan kiinni pitäviä ja hakeutuvat rauhallisempaan soppeen,kun liian liki joku yrittää.Hyvää alkavaa viikkoa teille.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia :D voi olla, että ite en päästäs lasta noin lähelle, noin isoa koiraa, mutta ehkä neiti on jo tottunu Ronttiin :)

  VastaaPoista
 4. No ei oo Rontti moksiskaan neitosen käsitelyssä. Ei tainnut olla ensimmäinen kerta:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne Rontti ja neiti ovat niin ystävystyneet, että hyvin tulevat toimeen. Tällä hetkellä kun tilatkin ovat rajalliset niin hyvä, että näin tullaan toimeen. Kyllä se neiti välillä menee ja halaa Ronttia ja tuumaa vain, että voi peeni rakas :) Tiä sitten kumpi on pienempi :)

  VastaaPoista
 6. Ihania tilannekuvia ja touhuja! Hyvä, että neidillä on joku, jota hoivata ja paijata ja kokeilla uusia lääkäritarvikkeita. :)

  Mä olen tässä vuoden alusta alkaen seuraillut sun blogia ja sitä on mukava lukea. Kiitos! Mulla on sun vanhat housut olleet ahkerassa käytössä, mutta ne ei kohta enää mahdu mulle... Nytkin on kuminauhaviritelmä sivussa antamassa lisää liikkumatilaa. Ne on olleet ihan parhaat housut, kiitos niistäkin!

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka kiva, että olet löytänyt tänne ja jättänyt puumerkkiä:) Hyvä, että housuille on ollut käyttöä. Olen tässä muutamana päivänä juuri miettinyt, että koskahan se h-hetki olikaan? Se on hyvä tehdä erilaisia virityksiä housuihin:)

   Poista
 7. Hei! Blogistani löytyy sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos PeePee! Pitäneepä käydä kurkkaamass:)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)