torstai 20. syyskuuta 2012

Syksy fiilistelyä

Koska syksyllä voi jo helposti poltella kynttilöitä niin nyt sekin on aloitettu. Ostin tämän talolyhdyn jokin aika sitten, kun minusta nämä talot ovat niin nättejä.
 
Suklaasta nauttien kynttilän valossa.
 
 

5 kommenttia:

 1. Huomenna on jo syyspäivän tasaus ja pimeys alkaa saada otetta päivästä.Kynttilät on oiva keino ja vastalääke pimeydelle. kyttilänpoltossa pitää olla varovainen ,kun on lapsia ja kotieläimiä. tietystä viimekeväisestä syystä tuli ei nykyään meikäläistä kovin innosta.Jälki oli senverran karmeaa ja jälkien ennalleensaattaminen on syönyt voimavaroja tänä kesänä turhan paljon.Tokeneeko tästä täysin koskaan?

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä kynttilänpoltossa varovainen saa olla, että ei pääse käymään mitään. No sitä sielä viime keväänä tapahtunutta ei voi kuvitellakkaan... Karmee tilanne, huh huh. Ja mikä työ sen jälkeen ollu.

  VastaaPoista
 3. Mukavia syyskuvia teiltä. Ja mitkä rypäleet! Ei uskoisi, että Suomessa saa moisia kasvatettua! Syksyssä on oma tunnelmansa kynttilöineen ja pimenevine iltoineen. Meidän talon takaa hipsi viime viikolla pari hirveä eikä sen jälkeen ihan saman tien huvittanu lähteä lenkille :) Mukavia syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista
 4. Mää tykkään myös noista talolyhdyistä. Oon polttanut niitä aikasempina vuosina pihalla, saa nähdä mitä nyt keksin. Vielä en oo lyhtyjä pihalle laittanut ollenkaan. Illat kyllä jo sen verran hämäriä, että mukavasti niistä valo näkyis.

  VastaaPoista
 5. Kynttilän valossa on ihana istuskella ja vaikka nauttia tosiaan suklaasta. Minä en siitä voi sisällä nauttia, koska kissani ei ymmärrä varoa tulta. Nautin kun lyhdyt palavat sitten parvekkeella.
  Syksy on myös omalla tavallaan kaunista aikaa, vaikka tänä vuonna sateinen onkin.
  Sieniä en minäkään valtavasti tunne, perusjutut vain, kanttarelli, suppilovahvero ja karvalaukku, olisikohan ne siinä. Elämäni ekan kerran löysin tänä syksynä oikein paljon suppilovahveroita, niin että senkuin keräsi vaan.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)