sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Mietiskelyä...

Olen joku aika sitten jo luonut tämän blogin, mutta viettänyt kuitekin hiljaiseloa kaikella blogi rintamalla. Vuodatus tosiaan tuhosi kaikki kirjoittamani blogit ja oli hengen vedon paikka. Ikävää, että kaikki ne kuvat mitä sinne on vuosien saatossa ladannut ovat tuhon omia:( Harmitus oli suuri. No päästin kuitenkin tulla tänne kokeilemaan miltä bloggailu täällä tuntuisi. No voin sanoa, että alku ainakin on ollut hankalaa. Blogi ei ole ulkoasultaan sellainen, kun sen haluaisin olevan. Tällä hetkellä en voi lisätä kuvia tähänkään tekstiin, koska joku on pielessä. Eli ongelmaa ongelman perään. Toiseksi mietin, että jaksanko jatkaa blogin pitämistä ja millainen tästä blogista tulisi muodostumaan. Vuodatuksessa olin eritellyt blogit vähän erilailla, mutta nyt kirjoitan vain tätä yhtä ja ainutta. Millaiseksi tämä blogi kissankulman väestä muotoutuu jää siis nähtäväksi.

Syksy saapuu pikku hiljaa tänne eteläänkin. Kesä oli aika huono ja sen huomaa siitä, kun astuu kasvihuoneeseen sisälle. Siellä tomaatit yrittävät vieläkin kypsyä sekä viinirypäleet. Viime kesänä söimme tomaatteja jo hyvästi kesällä, mutta tänä kesänä ne eivät ole juurikaan kypsyneet. Tällä hetkellä kaikki puutarha kasvit ovat olleet kyllä huonolla hoidollakin. Jotenkin nyt on mennyt fiilis jo tälle syksylle, kun kesä ja sato on ollut huono. Toivon todella, että meidän viinirypäleet ennättäisivät kypsyä sillä niitä tulisi silloin paljon :)
Syksyn myötä on alkanut miettimään mitä kivaa sisälle kotiin voisi tehä ja mitä alkaisi tuunaamaan. ideoita on varmaan liikaakin sillä tämä aika on kuitenkin rajallinen, kun työt haittaa harrastuksia :) Mutta pikkuhiljaa ehkä jotain saan aikaiseksi. Sen voin paljastaa, että jotain olen jo hionut joka kaipaa uutta maalia pintaan... Mutta ajan kanssa lopputuloksesta sitten kuva tänne.

No todettakoon, että ei ole ollenkaan minun tapaistani kirjoitella mitään pitkiä pohdintoja blogiin. Nyt sen kuitenkin tein jote ehkä tämä on joki uusi alku tälle blogi rintamalle. Olen kuitenkin kuvien kannalla ja niitä tulee tänne heti, kun vain tietokoneet ja netit toimivat toivotulla tavalla.

2 kommenttia:

  1. Hei koko Kissankulman väki! Hienoa oli löytää uusi blogi ja toivottavasti ongelmat kuvien lataamisen yms. kanssa poistuu ja saadaan käydä näin virtuaalisesti teillä monta kertaa kylässä:)

    VastaaPoista
  2. Heips! :) Oon innolla seuraillu sitä "vanhaa" kissankäpälää, mutta innolla seuraan myös tätä :) alku aina hankalaa :) Kyllä se aluksi tökki mullaki, mutta ku kokeili uutta, niin tuli hyvä, parempi ja vielä parasta lopputulosta omassa blogissa odotellaan :) Terkkuja koko Kissankulman väelle :) !!!

    VastaaPoista