lauantai 8. syyskuuta 2012

Voittajan on helppo ottaa rennosti

Tänään oli vuorossa Porvoon kansainvälinen koiranäyttely johon Ronttikin osallistui. Keli oli syksyinen. Aurinko paistoi, mutta tuuli oli kova. Hyvä keli koiran kannalta, kun ei ole kuuman kanssa ongelmaa. Rontti osallistuu avoimeen luokkaan ja avoimessa luokalla oli tällä kertaa 7 urosta. Rontti pesi ne kaikki ja oli luokkansa ykkönen :) Ruotsalainen tuomari tykkäsi ja me olimme todella tyytyväisiä :) Voittajan kelpaa ottaa rennosti kotona ja nauttia olostaan :)

Se miksi paikan päältä ei ole kuvia johtunee siitä, että neiti oli mukana ja miehellä oli kova työ pitää neiti rattaissa istumassa. Neiti kun ei pelkää koiria vaan huutaa, että hauva ja sen jälkeen ottaa jalat alle ja juoksee... Näyttelyssä kun joka paikka vilisee koiria ja mitä erilaisempia niin siinnä onkin pitelemeninen, että saat pidettyä neidin rattaissa ja suht hiljaa. Onneksi laukussa oli rusinoita jotka auttoivat hiemen asiaa:)

6 kommenttia:

 1. Olinkin jo odottanut uusia postauksiasi.Niistä kuulee ja näkee kuulumisianne ja harrastuksianne.Teillä on upea koira ja sen eteen näette ilmeisesti vaivaakin jonkin verran.Onnea voitosta jauusia haasteita vain kehiin.Ikäni eläinten kanssa toimineena tiedän tasan tarkkaan ,etteivät ne ole vaivattomia.Koirista tosin ei ole kokemusta,mutta eräästä toisesta eläinlajista sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista:) Kyllähän siitä koirasta pitää huolta pitää ja harrastaa, kun sen on kerran ottanut. Kaikista eläimistähän on aina huolta. Mutta kyllä tuo koiraharrastuskin on vähän vienyt mukanaan :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Rontille ja Hilulle! En kyllä olis uskonu onnittelevani Ronttia, eihän se mikään lempikoirani ole, mutta tuomarin mielestä varmaan kelpo koira. Tosin olihan tuomari ruotsalainen xD Rontin "hienoja" laiskottelukuvia on kiva katsella :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos MaiMa! Ruotsalaiset tuomarit ymmärtää oikeesti boksereiden päälle:) Siellä on hyvää tietoo boksereista.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hienolta, onnittelut! Sehän on oikeastaan palkinto myös hoitajalle kaikesta ajankäytöstä harrastuksen parissa. Ja kiva pöytä oli neidillä edellisessä postauksessa. Kyllä siinä kelpaa pahmoleluystävien viettää kaffikutsuja!

  VastaaPoista
 6. Onnea Rontille, mutta enemmän mää kahtelen tästä kuvasta noita iki-ihania Pentikin Mansikoita (joita suurinta osaa mää en ehtiny noista hankkia) :-)

  -Maija

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)