sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Muutosten tuulia

Blogi on ollut pitkään jo hiljainen, mutta elämä on nyt ollut muutoksen kourissa. Muuttoa etelästä pohjosempaan. Ei oikein ole ollut aikaa blogia päivitellä. Nettiyhteyttä ei vielä ole ja kännykällä on varsin hidasta päivitellä blogia. Kuviakin on tullut otettua puhelimella, mutta yllättäin puhelimen se laturi jolla voi ladata kuvia tietokoneelle jäi sitten tuonne etelä suomeen. Uudella puhelimen laturilla voi sitten vain ladata puhelinta. No ehkä sekin laturi sieltä jossain vaiheessa saapuu tänne päin niin sitten saadaan puhelimestakin kuvia.

Tässä muutamia maisemakuvia missä ollaan Rontin ja neidin kanssa kävelty.

Rontti se ei oikein ekaksi tajunnut, että tämähän on joki vaan ajatteli juoda samalla tapaa kuin ojasta.... Mutta siinnä kävikin niin, että Rontti kävi uimassa joessa :)
Tämmönen sorsaparvi yllätettiin yks aamu kävelyretkellä. 


 Kaverukset sohvalla lenkin jälkeen lämmittelemässä :)


 

5 kommenttia:

 1. Sulonen tuo viimenen kuva! :D Terkkuja kaikille

  VastaaPoista
 2. Mukava kun palailet tänne blokien ainutkertaiseen maailmaan.Kerkesin jo odotellakin,mutta tietäen uudesta elämäntilanteesta arvelinkin sen johtuvan siitä.Tervetuloa koko perheelle tänne lapsuusmaisemiin ja toivottavasti kotiudutte ja asiat työmarkkinoilla selkiintyvät.Niin luonnonläheisiä kuvia olit nappaillut.

  VastaaPoista
 3. Hienoja, syksyisiä kuvia! Tuo ensimmäinen varsinkin oli jotenkin vaikuttava. Kauniit lenkkimaisemat. Mukavaa, että kaiken kiireen keskellä oot jaksanut ja ehtinyt päivittää tänne uutta. Ja samaa mieltä oon MaiMan kans siitä, että tuo viimeinen kuva on hyvin suloinen:)

  VastaaPoista
 4. Muutto on aina valtava hässäkkä ja pitkän matkan takaa vielä extraiso hässäkkä.. Tavarat varmaan aina väärässä paikassa, mutta eiköhän se siitä lutviudu parhain päin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa ja neidille ja isännälle terveisiä!

  VastaaPoista
 5. Jes, ihanalta näyttää halit ja maisemat! Kiva kun palasitte :)
  HooVee

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)