perjantai 16. marraskuuta 2012

Arikipäivä touhuiluja

Viriteltiin yksi vapaapäivä Neidin ja Rontin kanssa lintulauta ikkunan eteen. Jännityksellä jäätiin odottomaan löytäisivätkö linnut ruokapaikan. Jännityksellä myös neiti ja kissat katsoivat ikkunasta tulisiko lintuja. Kaikkien iloksi linnut ovat löytäneet ruokapaikan.

Tässä sitten neidin ja Rontin tyylinäytettä uudesta "tuolista"


Neiti on myös kova lukemaan Rontille kirjaa ja lehtiä. Välillä luetaan muumikirjaa, muta tässä oli menossa lehden luku. Rontti näyttää tosi kiinnostuneelta:)


Isänpäivä oli ja meni ja sen kunniaksi tekasin texmex voileipäkakun. Miehen mielestä se on hyvää, mutta ei oikein mun makuun tuo kakku.

 
Tällaisen ihanuuden löysin yhdesä kukkakaupasta missä kävin. Tuolla kyseissessä kukkakaupassa oli muutenkin kaikkea pientä ja ihanaa siis muutakin kuin kukkia. Tässä kissaruukussa kasvaa nyt aloe vera.

 
 


 

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta tuo isäinpäiväkakku. Oliko sulla ohje jostain vai teikkö ihan omasta päästä? Pikkuneidistä taitaa olla hyvää vauhtia kasvamassa maanmainio eläintenhoitaja. Jotenkin niin topakka olemus noissa kuvissa:)

  VastaaPoista
 2. Lintulaudasta on takuulla iloa isoille ja pienille. Aika nohevia otuksia kun heti hoksaavat, että uusi pikaruokala on avattu lähikulmille :)

  VastaaPoista
 3. Olet varmaan käynyt samassa kukkakaupassa kuin minäkin tässä taannoin.Siellä oli tosi hyvä palvelu ja kaikkea melkein maan ja taivaan väliltä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uus yritys kirjoitaa.. Peepee mulla on ihan ohje tuohon kakkuun ja pari kertaa olen sitä aikasemminkin tehnyt. Ei vain oikein mun makuun. Outi on se kyllä kumma miten ne linnut löytääkin aina tuon ruokapaikan :) Suvun tätille oli kyllä kiva löytö tuollainen kauppa :)

   Poista
 5. Rontti ei välitä mitään vaikka pikkuneiti istuukin selän päällä xD hauska näky. Meille ei olla vielä lintulautaa laitettu, mutta kun se laitetaan, alkaa Savulla riemu! Se hyppii erkkeristä vintinportaille katsomaan lintuja ja oravia, joskus se hyppää silmänräpäyksessä keittiön pöydällekkin (toivottavasti isäni ei lue tätä kommenttia =DD ) Suloinen tuo kissa joka makaa kukkaruukun vieressä! <3 Rontti ei ehkä ole kiinnostunut neidin lukemasta lehdestä, mutta eipä kuitenkaan lähe karkuun :) Hyvää viikonloppua kaikille!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)