sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Pääsiäinen alkaa kyllä olla jo kohta puolin ohi, mutta tässä pieni pääsiäispostaus tulee. Pääsiäislauantai on se päivä jolloin täällä meidän seudulla trullit kiertelevät taloissa ja illalla sitten poltetaan pääsiäiskokko missä makkarat paistetaan.
 
Pikku trullille piti tehdä oksia matkaan lauantaiksi.
 
Pikkutrullin "saalis" oli tosi suuri. Voi sanoa, että lauantai oli todellinen karkkipäivä :)

Tulppaanit ovat minusta tosi kauniita ja pääsiäisen kunniaksi niitä pari kimpullista ostin.

Neidin kylvämät pääsiäisruohot kotona ja hoidossa sekä hoidossa tehty tipukoriste koristavat meidän pöytää.
 
Pääsiäiskokolta kuvaa. Tässä kokko on kyllä melkein jo ennättänyt palaa.
 
Tiedättekö mitä nämä ovat? Ne ovat tipun raatoja. Oikeasti niiden kuuluisi olla niitä ihan pieniä ja vähän isompia pehmeitä tipuja jotka koristavat pääsiäisruohon reunaa. Meillä niistä tulee vain raatoja alta aikayksikön. Nimittäin kissamme Leijona on ihan hulluna tipuihin ja käy hakemassa ne heti ruohon reunalta ja jälki on sitten tämän mukaista :(     Vaikka tiput olisivat niiden omassa rasiassa ja piilossa jossain muualla niin Leijona löytää ne yrittää repiä sieltä laatikostakin. Voi sanoa, että se on ihan hulluna näihin tipuihin. Mun piti jo piilottaa tipulaatikko kaappiin mihin ei Leijonakaan pääse.
 
Tänä aamuna kävin Rontin kanssa juoksulenkillä ja meidän kääntöpaikalla on sellainen näköalatorni niin kävin sieltä vain äkkiä nappaamassa kuvan ja sitten suuntasimme takaisin kotiin.
 
Onneksi ojissa on vielä vettä niin Rontti voi pitää pieniä vilvoittelu/juomataukoja. Oltiin niin korvessa juoksulenkillä, että Ronttikin saa siellä juosta vapaana. Välillä jolkuttelee mun edellä ja välillä takana.


6 kommenttia:

 1. Teilläkin oli komea saalis trullireissulta. No, lauantai on karkkipäivä:) Ja samaa ajattelin kuin ylempikin kommentoija, että voi tipuparat:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli komea saali trullilla, kun kotiin tultiin :) Juu onneksi lauantai on karkkipäivä..

   Poista
 2. Vuoden pääsiäiskuva voisi olla noiden tipujen jäämistöt :D Ne selvästi herättivät aggression Leijonan tunne-elämässä... Täällä virvotaan palmusunnuntaisin ja tänä vuonna sattui niin sateinen keli, että saatiin syödä virpojille tarkoitetut karkit illalla itse. Voi harmi :D Mukavaa viikonlopun jatkoa Kissankulmaan! Toivottavasti siellä on yhtä kivat kelit kuin täällä.

  VastaaPoista
 3. Juu en tiedä mikä ihmeen himo Leijonalle iski noihin tipuihin :) Suorastaan vaikka kuinka piilotin tipulaatikon johonkin niin ihan kuin se olisi haistanut ne ja meni ronkkimaan josko laatikko avautuisi :) Voin siis todeta, että kaikki tiput mitkä koristivat meillä pääsiäisruohoja niin päätyivät Leijonan raatelemiksi raadoiksi... Onneksi tiput eivät ole hinnalla pilattuja niin raaskimme hankkia niitä ens vuonna uudestaan :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)