maanantai 7. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1/5 polku

Sain jo hetki sitten Riikuskalta tämän arkikuvahaasteen, mutta nyt vasta aloitan sen. Tarkoitus viitenä päivänä blogata kuvia arjestani. Minä en haasta tähän ketään, koska tämä haaste on jo niin monessa blogissa kiertänyt, mutta jos haluat napata haasteen mukaasi niin ole hyvä.
Mikäpä siis parempi ajankohta tähän kuin tämä maanantai.
 
Polut ovat aina viehättäneet minua metsässä. Miten kummassa ne sinne ovat aikoinaan syntyneet ja kuinka mukava niitä pitkin on kävellä. Kiva löytää uusi polku metsästä ja vain lähteä kävelemään sitä pitkin ja katsoa mihin se oikein johtaa. Välillä polku saattaa päättyä tai kadota, mutta välillä se haarautuun uuteen polkuun.
Pieni ilo löytää uusi polku ja huomata sen viehätyksen. Seisoa hetki kameran kanssa polun juurella, ottaa kuva ja astua sen jälkeen matkaan.
Mitätön asia, mutta niin merkillinen.
 
Miksi polut ovat puhutelleet viimeisen vuoden aikana enemmän minua. On ollut aika valita elämälle uusi suunta ja uusi polku. Elämässä ei kaikki mene niin kuin luulisi, haluaisi ja toivoisi. Niinpä minäkin olen uuden polun valinnut jo hetki sitten.  Uutta polkua kuljemme neidin ja karvatassujen kanssa eteenpäin.
 
Uuden polun alku tuntui raskaalta, vaikealta ja varsin hankalalta. Pohjalta piti aloittaa rappusten kiipeäminen kohti uutta polkua.
 
 
 Uskon ja toivon, että uudella polulla on meille vielä paljon annettavaa. Enää ei tunnu, että olisin rappusten alussa vaan olen edennyt rappusia jo ylöspäin.
Tänään kävelin Rontin kanssa metsässä vanhoja tuttuja polkuja. Yöpakkaset olivat tehneet myös sen, että kävelimme pitkin ojan jäitä myös. Ne olivat tämän kerran uusia "polkuja".
Kyllä metsässä mieli lepää :)
Kyllä aurinko helli meitä metsälenkillä ja sen jälkeenkin. Kyllä oli niin keväinen ilma ja tuli ihan kevätfiilis. Ronttikin nautti lenkin jälkeen saunan kuistilla auringosta :)
 
Hyvää alkavaa viikkoa lukijoille!
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. MEILLE JOKAISELLE ON ANNETTU OMANLAINEN POLKU KULJETTAVAKSI JA JOSKUS SE POLKU TEKEE ÄKKIMUTKAN,JOHON EMME OLE EHKÄ TÄYSIN VARAUTUNEET,tOIVOTAN SINUN VALITSEMALLESI UUDELLE POLUNHAARALLE KAIKKEA HYVÄÄ JA VOIMIA TAIVALTAA ETEENPÄIN.JOSPA SEN POLUN VARRELLE OLISI VARATTUNA TEILLE ILOISIA YLLÄTYKSIÄ .ELÄMÄSSÄ EI OLE PERUUTUSVAIHDETTA,JOTEN ETEENPÄIN ELÄVÄN MIELI.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja ajatuksia herättävä kirjoitus.
  Ovatko nuo kuvat, joissa on rappuset, täältä omalta kylältä? Jos ovat, niin sitten tiiän, mistä.

  VastaaPoista
 3. PeePee rappuset eivät ole omalta kylältä vaan tuolta vähän isommalta kylältä meren läheltä.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)