torstai 10. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 4/5

Tänään räpsittyjä kuvia neljännen päivän arkikuvahaasteeseen. Näin vapaapäivinä tätä on haastetta on oikein kiva toteuttaa.
 
Nyt onkin ollut ihan luksusta, kun on päässyt eilen ja tänä aamuna Rontin kanssa juoksulenkille. Keli on ollut mitä mainioin. Tällaisilla kurakeleillä on kiva juosta aamusta, kun ilmassa on vielä pikku pakkasta. Meidän yksi suosittu lenkki reitti kulkee sillä tapaa, että loppu osa mennään peltotietä, peltoa ja metsää. Näin ollen kun ilma on vielä pakkasen puolelle niin kengät pysyvät puhtaana ja koira myös :)
 Tänään kävin vähän isommalla kylällä kaupassa kuin tässä meidän lähikaupassa. Siellä kävin sitten punnitse ja säästä kaupassa pikaisesti (tiedä onko nimi nyt oikein, mutta kuitenkin). Sieltä hain tällaisia tarpeita. Nimittäin kookosöljyä ja luomu raaka kaakaojauhetta. Näitä meninkin sieltä hakemaan ja olisihan siellä ollut paljon kaikkea muutakin hyvää ja kivaa. Nähtäväksi jää nyt mitä näistä keksin :) 
 Eilen tuli kotivinkki ja tänään sitä pääsin sitten lukemaan rauhassa. Minusta tämä lehti on kerta toisensa jälkeen vaan niin hyvä :)
 Neidin kanssa ollaan kylvetty rairuohot ja vähän muutakin. Tilaa meillä ei kyllä olis kasvattaa mitään taimia, mutta aina niitä on pitänyt johonkin yrittää muutama tukkia. Nähtäväksi jää kuinka niille käy. Epäilen, että eräs meidän kissoista on kovinkin kiinnostunut noista multapurkeista.
 Tällaisen yrttipyramidin olen aikoinaan hankkinut ja minusta tämä on sen verran kätevä, että pääsi myös tänä keväänä käyttöön. Tähän menee suht pieneen tilaan viisi tuollaista saviruukkua. Näihin kylvin pelkästään yrttejä. Olisi kiva saada paljon yrttejä kesällä kasvimaalle.
Tällainen oli meidän torstai päivä.


10 kommenttia:

  1. Kuvista päätellen teillä on ollut kiva päivä.
    Raumalla on myös tuo Punnitse ja säästä-kauppa ja se on saanut minusta vakioasiakkaan. Kaikenlaisia superfoodeja ym sieltä käyn ostamassa. Onneksi ei ole mitään tuskaa ohitella valtavat karkkivalikoimat, jotka ovat heti kun ovesta astuu sisälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli ihan mukava torstai. Juu tuolta kaupasta löytyi kyllä kaikenlaista kivaa ja luulen, että tulen asioimaan siellä tämän jälkeen useamminkin :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. En kyllä ajatellut tehdä. Ilmeisesti näistä ainesosista sitä tehtäisiin, koska kaupan myyjäkin kysyin heti samaa asiaa :) Katsotaan saanko näistä mitään aikaiseksi.

      Poista
  3. Tuo oli hyvä tieto, että raakasuklaa-aineksia saa Punnitse&Säästä -kaupasta. Oon nimittäin netistä etsiskellyt, mutta toisaalta olisi kiva, jos ne voisi ostaa jostain kivijalkakaupasta. Täällä meilläkin kun on tuo Punnitse&Säästä. En vaan ole vielä jaksanut lähteä etsimään aineksia, minä kun en pysty kovin kauaa edes kiertämään etsimässä, vaan pitäisi tarkasti tietää paikka, josta löytää varmasti etsimänsä. :) En ole kyllä vielä raakasuklaata edes maistanut, vaikka pari patukkaa olen jokin aika sitten ostanutkin kaappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sieltä niitä aineksia löytyy ja paljon muutakin :)

      Poista
  4. Monta mukavaa postausta oli ilmestynyt tänne. Ja tuo neidin huone oli kyllä valloittava :D kevät tulee ja sade ropisee täällä viikonloppua alkavaksi. Maksoin tänään vasta sulle Of:n velat. Sorry kun viipyi. Mukavaa ja touhukasta viikonloppua Kissankulmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huone oli kyllä kaaos :) Eipä sillä velalla mitään hätää ollut.

      Poista
  5. Pitkästä aikaa tulin lukemaan juttujasi. Tässähän on ehtinyt jo monta postausta tulla, joten sunnuntaiaamu menee mukavien juttujen merkeissä. :) Jään odottelemaan, että mitä keksit tuosta suklaasta. :) Monessa paikassa se on vilahtanut, että sitä on käytetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tämä arkikuvahaaste joka on tuonut blogiin juttuja :) Saa nähä mitä sitten loppupelissä keksin tuosta kaakaosta jne..

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)