lauantai 8. helmikuuta 2014

Lumihevonen ja lumiukko

Täällä ollaan jo paremmassa kunnossa. Tänä päivänä on pitkästä aikaa ulkoiltu ja sattui oikein sopiva päivä siihen. Tosin sateli kyllä sellaista märkää lunta aina välillä, mutta ei se haitannut menoa. Täällä oli tänään plussan puolella ja se piti käyttää heti hyödyksi. Tänään ei siis ole nosteltu kahvakuulaa vaan lumipalloja :) Ollaan kyllä siivottu kanala ja yritetty järjestää sisällä vähän kaappeja jne... Huono yhdistelmä pieni mökki ja paljon tavaraa..
 
Mutta niihin lumipalloihin. Koska meillä ei ole sitä oikeaa hevosta niin tehtiin sitten lumihevonen :) Neiti tykkää noista hevosista ja kesällä pääsikin ponilla ratsastamaan ja vieläkin puhelee siitä aina välillä.
Tänään ulkoillessa iltapäivällä laitettiin neidin kanssa ulkosaunaan tulet ja saunottiin tänään pitkästä aikaa ulkosaunassa. Hyvät saatiin löylyt siellä ja veden sijasta heiteltiin lumipalloja kiukaalle :)
 
Tämä lumiukko vartio meidän saunapolkua.

Tässä se meidän hevonen nyt ja nimeltään se on Huisku :) Yritettiin vähän tehdä hevoselle harjaakin noista havuista...

Tässä Leijonan tyylinäyte nukkumisesta. Yrittäkääs itse tuollaiseen paikkaan mennä torkkumaan :)
Toivotaan, että menisi vähän pakkasen puolelle, että meidän hevonen ja lumiukko pysyisi hetken ehjänä.


4 kommenttia:

  1. Hieno Huisku-hevonen! Ja tuollainen ulkosaunassa saunominen kuulostaa ihanalta:)

    VastaaPoista
  2. Lumiukkokelit ovat jatkuneet täälläkin, mutta itse ukko on edelleen tekemättä. Teillä näyttää olevan hienot lumiolennot! Mukavaa viikon jatkoa Kissankulmaan!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)