tiistai 4. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Viime kirjoittelusta on vierähtänyt aikaa jo hurjasti. Kaikenlaista tässä elämässä aina välillä sattuu ja tapahtuu, joten blogin pitäminenkin on ollut hiljaisempana. Neiti täytti kuitenkin tässä lähiaikoina 3-vuotta ja sunnuntaina sitten juhlittiin niitä synttäreitä. Kovasti odotti ja kyseli, että milloin tulee sunnuntai ja synttärit ja niinhän ne tulivatkin. Olin etukäteen saanut hankittua vähän Dora-aiheisia synttärijuttuja ja löysin jopa Dora kakkuvuokan joka pääsi testiin :)
 
Olihan siinnä kermavaahdon värjäämistä ja pursottamista :) Jotain pientä hiomista kyllä jäi seuraavaa kakkua varten.

 Marenkinen murokakku suklaalla koristeltuna.

 
Tiedättekös mitä tässä ihmetellään koko kissaporukan voimalla? Oravat ovat alkaneet viihdyttää meidän kissoja :) Kaksin kappalein juoksevat kissanhäkin verkkoa pitkin ja hyppäävät lintulaudalle syömään. Kyllä siinnä on kissoilla katsomista :)
 Sää on tänä talvena puhuttanut ja herättänyt ihmetystä kovasti. Tämäkin kuva on otettu helmikuun lopussa ja jokainen voi miettiä kuinka helmikuulta kuva näyttää.
 Katsokaas tätä kaksikko. Nukkuvat jo näin lähekkäin :)
 
 Iso on pallo, mutta pakko saada suuhun.
 
Tällä erää ei ihmeempää muuta kuin hyvää viikon jatkoa!


9 kommenttia:

 1. Kylläpä on hienot tarjoilut ollut synttäreillä. Onnittelut 3-vuotiaalle!
  Ihana tuo kuva kissoista :)
  Oikein hyvää maaliskuuta Kissankulman väelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Hyvää maaliskuuta myös sinne suunnalle!

   Poista
 2. Hieno kakku! Tuollainen Dora on aivan vieras juttu mulle. No, kaikki tulee varmaan aikanaan tutuksi. :) Hieno tuo marenkimurokakku. Herahti vesi kielelle. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä seikkailija Dora varmaan tulee teilläkin jossain vaiheessa vastaan :) Se on sellaine opettavainen ohjelma jossa opetellaan kaikenlaista ja englantiakin vähän.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upeita leivonnaisia!! Saako tiedustella millaisella ohjeella tuo marenkikakku on tehty? Tosi herkullisen näköinen.
  P muuten pyysi kysymään onko sun edustamallasi tuoteryhmällä myynnissä partavesiä? Sillä on ollut joskus O:n partavettä ja haikailee vastaavaa taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuli perille :) Tilaus tehdään kunhan päätös syntyy!

   Poista
 5. Ihana Dora-kakku! Onnea sankarille! Mistä olit tilannut jouluksi Dora-nuken, Velmuketun ja Nuuti-apinan? Ja mistä muualta olet Dora-tuotteita löytänyt? Meillä myös kohta 3 vuotta täyttävä Dora-fani!:) Löysin nettikaupasta vain Dora-nuken, mutta en muita!
  T:Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy muitakin Dora-faneja :) Näitä Dora tuotteita ei oikein tahdo löytyä mistään. Joulun alla löysin sellaisen nettikaupan kuin Amazon sieltä löytyi Dora tuotteita vaikka kuinka. Tosin kaikkia ei pystynyt tilaamaan suomeen ja postikulut olivat mielestäni aika korkeita, mutta pakko oli jouluksi saada jotain Doraa :) Tuon kakkuvuokan tilasin suomalaisesta nettikaupasta, mutta sekin oli heidän viimeinen kappaleensa. Synttäri rekvisiitan Dora aiheiset tilasin juhlax.fi nettikaupasta. Kyllä noita Dora juttuja saa aina metsästää jos haluaa jotain löytää.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)