lauantai 7. joulukuuta 2013

Seitsemäs luukku

Aikaisemmista kirjoituksista kävi jo ilmi, että lähdimme napapiirille katsomaan joulupukki. Kävimme yhden yön olemassa napapiirillä neidin ja mummun kanssa. Näimme kaikkea jouluista siellä. Heti napapiirille päästyä menimme tapaamaan joulupukkia. Neiti oli hyvin innoissaan koko automatkan, että näkee pukin. Mentiin pukkia tapaamaan niin neiti ei puhunut sanakaan joulupukille. Ei kertonut edes lahjatoiveita eikä mitään muutakaan. Joulupukki oli hyvin puhelias ja kyseli kaikenlaista, mutta neiti vain ei vastannut mitään :) Saatiinpa kuitenkin ikuistettua joulupukki, neiti, mummu ja minä :)
Tässä pieni kuvakollaasi reissusta.

Kyllähän siellä oli jos mitäkin joulupuoteja ja kaikkea joulutavaraa yllin kyllin. Jotain pieniä joulukoristeita tuli hankittua. Sekä yksi hyvä askartelu löytö :) Laitan siitä sitten enemmän, kun ollaan neidin kanssa päästy työn touhuun..
Ruoka ja majoitus oli myös huippu luokkaa. Paljon oli ulkomaalaisia ja vähemmän meitä suomalaisia.
 


Harvinainen liikennemerkki :)

Neidin mielestä tämä jäädytetty liukumäki oli huippujuttu mikä sieltä kauppojen keskeltä löytyi.

Nappasin mökistä muutaman kuvan, kun minusta tuo tapettiseinä oli niin nätti ja kattolamput myös.

 Tässä oli yksi kuva mökkikylästä.
Reissu oli oikein onnistunut ja mukava!
 


4 kommenttia:

 1. Siellähän on ollut todellinen joulumaa. Täytyisi joskus mennä käymään. Tuo potkukelkat kieltävä liikennemerkki oli huippu :) Sellaisen voisi ihan hupimielessä laittaa johonkin erikoiseen paikkaan herättämään huomiota. Hyvää pyhää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo liikennemerkki oli kans aika hyvä :)

   Poista
 2. Mun miehen serkku on tuolla Santa Parkissa päätonttuna, ollaan omille pojillekin kerrottu, että he ovat tontun sukulaisia. :D Ei ole vain itse tullut tuolla koskaan käytyä, tai no lapsena kävin silloin, kun se ei ollut vielä Santa Park, vaan jonkun muun niminen, eikä noin laaja kuin nykyisin.

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)