maanantai 23. joulukuuta 2013

23 luukku osa 2

Vanhoja joulukuvia selatessa sieltä löytyi yksi hauska kuva vuodelta 2010. Siksipä päätinkin jakaa teille sen kuvan tarinan joka on ihan tositarina. Kuva ja tarina on meidän vanhasta kodista. Tuolloin 2010 Rontti oli vähän reilun vuoden ja Eppu oli kesällä meille tullut, joten kaksikko oli nuori ja hulvaton.
Muistan, että minulle tuli joku pakottava tarve lähteä käymään äkkiä läheisellä kioskilla ostamassa jotain mikä oli juuri loppunut ja leipomukset olivat kesken. Yleensä jos johonkin lähdin niin kuin edelleenkin Rontti pitää laittaa johonkin sen omaan paikkaan missä ei pääse tuhoja tekemään eikä keksi mitään omia juttuja. Tuolloin kuitenkin päätin, että saavat jäädä Eppu ja Rontti olohuoneeseen, kun olen max. 10 minuuttia poissa kotoa. Jätin olohuoneen ja keittiön välisen koiraportin kiinni ja lähdin matkaan. Kotiin tullessa ajattelin, että joku on pielessä. Talo oli hiljainen ja yleensä vaikka portti on kiinni Rontti hyppäsi yli ja tuli eteiseen tulijaa vastaan. Näin ei tällä kertaa kuitenkaan ollut. Meninpä sitten keittiön ja olohuoneen ovella ja en oikeastaan voinut olla nauramatta sillä hetkellä. Minun oli ihan pakko napata tuolloin kamera heti käteen ja ikuistaa tuo hetki ennen kuin menin selvittelemään tilannetta ja siivoamaan.
Sohvalla makasi hyvin viattoman näköinen koira ja viattoman näköinen kissa käveli pois päin. Viattomuus loppui siihen, kun Rontilla roikkui kuusenkoristenauha ja kuusenvalot kaulassa :)
Siinnäpä sitten minä irrottamaan valoja Rontin kaulasta ja kuusennauhoja. Kuusi pystyyn ja neulasten ja veden siivous lattialta. Koristeet takaisin kuuseen ja valotkin toimi edelleen joten joulu saattoi jatkua :)
 
 

 

4 kommenttia:

 1. :D :D :D Ihan parasta on tuo kuusenkoristenauha Rontin ympärillä. Jouluiloa :D
  Edellisen luukun 100 ihanaa asiaa joulusta on kiva.
  Hyvää aatonaaton iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oli niin hassu näky tuolloin, että ensimmäisenä otin kameran käteen :) Hyvää aatonaaton iltaa myös sinne :)

   Poista
 2. Sulla on ollu asenne kohdallaan: ensin nauru, sitten kamera :D sitten vasta jälkipyykki. Kerkeäviä otuksia, ei voi muuta sanoa. Onko kaverusten ikä tuonut kypsyyttä ja seesteisyyttä elämään (kuten meillä ihmisillä, asia, joka näin synttärien kynnyksellä juolahti mieleen...:D) ? Mukavia pyhiä Kissankulmaan!

  VastaaPoista
 3. Ei siinnä auttanut enään hötköily kun oli jo tapahtunut :-) ehkä ikä on pientä rauhottumista tuonut mutta vaan pientä. Hyviä joulunpyhiä sinnekkin!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)