sunnuntai 22. joulukuuta 2013

22 luukku

Eilen oli pitkästä aikaa touhukas päivä, kun kuumeesta oltiin selvitty. Ruokaostokset tuli tehtyä jouluksi ja vähän leivottua jotain pientä. Iltasella vielä pikainen joulusiivous suoritettu ja paikkojen raivaus. Tämä joulu on mennyt hyvin vähillä valmisteluilla eikä aina tarvitsekkaan kuurata joka paikkaa tai leipoa ja valmistella kaikkea mahdottomia määriä. Tämä joulu on siitä myös poikkeuksellinen, että en kerrassaan ole saanut lähetettyä joulukortteja laisinkaan. Tarkoitus oli lähettää ja kuvankin jo otin neidistä ja Rontista, mutta kuume sotki sitten lopullisesti kaikki joulukortti kuviot. Ihana niitä on kuitenkin saada ja ensi vuonna minäkin taas lähetän kortteja :)
 
Kuuseen saatiin viimein eilen neidin kanssa valot laitettua ja koristeltuakin uudestaan. Nyt se näyttää oikein hyvältä. Kissat tosin ovat olleet hyvin kiinnostuneita kuusen nauhoista ja koristeista. Niinpä me niitä keräämme päivisin aina täältä pitkin lattiaa ja ripustelemme uudestaan kuuseen. Välillä Rontin kauluri pyyhkäisee kuusta, mutta toistaiseksi se on pysynyt pystyssä.
 


4 kommenttia:

 1. Varmaan oikein tyttösi ihannekuusi :)
  Joulupuuhia tehdään tilanteen mukaan. Täksi jouluksi olen ollut innokas värkkäilemään kaikenlaista ja leipomaankin pariakin sorttia limppua ja kaikenlaista muuta. Mutta on ollut jouluja, joihin ei juurikaan ole valmistauduttu ja nekin tulivat, olivat ja menivät.
  Kohta pukki ovella kolkuttaa, tai siis täällä kolkuttaa kova tuuli, toivottavasti ei sähköt taas mene poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi on kyllä neidin mieleen ja päivittäin asetellaan koristeita uudestaan :) Kyllä se joulu näytti tulevan vaikka valmisteluja ei kovasti olekkaan tehty.

   Poista
 2. Kerroin meijän tytöille, että teillä on valkoinen kuusi, jossa on pinkkejä koristeita, niin heti rupesi tuntumaan, että meillekin pitäisi saada sellainen kuusi. Taitaa tosiaan olla tyttöjen suosikki tämä. Jouluihin satsataan aina sen mukaan kuin on voimia ja aikaa. Joka vuosi vähän eri tavalla. Vähillä valmisteluilla mennään Puron varresakin. Levollista pyhäiltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pinkki taitaa olla kaikkien pienten neitien suosiossa :) Niinhän se on että välillä mennään vähemmillä valmisteluilla ja välillä suuremmilla. Kyllä se joulu kuitenkin sieltä tulee :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)