lauantai 17. elokuuta 2013

Kumisaapas pohdintaa ja söpö löytö

Olen tässä miettinyt, että ovatko lasten kumisaappaat tätänykyä jotenkin huonolaatuisia vai onko meidän neiti jotenkin vain kova kuluttamaan niitä. Neidillä on ikää 2,5 vuotta ja tänään olen hankkinut kolmannet kumisaappaat. Ei sen takia, että kengät olisivat tulleet pieneksi vaan kahdet edelliset ovat menneet niin rikki ettei sukat pysyneet enään kuivina. Ensimmäiset saappaat ovat hajonneet ihan täysin. ovat vain olleet hyvät ns. kesäsaappaat kun eivät ole jaloissa liikaa hölskyneet kesällä, kun ei villasukkia tarvi käyttää. Toiset saappaat mitkä ostin joskus viime syksynä ovat myös hajonneet. Molempiin saappas pareihin on tullut reiät samaan kohtaan. Ensimmäiset hajosivat sivusta ja toiset edestä. Tänään oli siis mentävä hakemaan uudet saappaat ja tällä kertaa ostin Nokialaiset. Edelliset saappaat eivät ole olleet nokialaiset, mutta mielestäni ihan laadukkaat. Muistan viime syksynä testanneeni saapaskaupassa neidille nokialaisia pikkumyy saappaita ja olisin halunnut ne ostaa, kun olivat niin söpöt. Mutta silloin tein huomion, että niissä oli ihan mielettömän leveä suu joten hennoissa jaloissa ne näyttivät ja tuntuivat hassulta. Tuolloin päädyin toisen merkkisiin jossa oli kapeampi varsi. Nyt meillä sitten on testissä Nokialaiset ja niin suloisen väriset ja ihanat. Näihin mahtuu villasukkakin joten toivomme niiden kestävän :) Tänään ne on heti korkattu kunnon vesisateessa pihalla ja lätäköissä.
 Nämä saappaat ovat minun ensimmäiset saappaani. Ajatella tuolloin aikana on saanut oikeita mustia Nokian saappaita ihan mini kokoisena. Enään ei näin pieniä ole löytynyt vaikka olen etsinyt. Mitä tulee näihin saappaisiin niin olen lapsena itsekkin saanut näihin kulutettua reijän ja vielä isonvarpaan kohdalle... Sitä en tiedä miten siinnä olen onnistunut. Nämä saappaat ovat niin suloiset, että ovat koristeena kirjahyllyssä.
 Tällaisen löydön tein tänään saapasten ostos reissulla. Kuva tosin on tässä väärinpäin, mutta kuitenkin. Se on meinaan sadehattu. Monesti ulkona sateella ollessa muuten on sadevaatteet, mutta päässä tavallinen hattu. Tämä oli mielestäni kätevä, halpa ja hyvä löytö. Tämäkin oli testissä heti tänään kunnon vesisateessa. Meillä kun on tapana ulkoilla vaikka vettä sataakin. Osittain senkin takia, että Rontti on työ ja hoitopäivät kotona niin ulkoilemaan pitää Rontin päästä vaikka vettä sataisikin. Tosin sen verran mukavuuden haluinen meidän Rontti on, että ei se liian kauan ulkoilla tahdo kovalla sateella :)
 
Ostan paljon neidille kirpputorilta vaatteita ja viime aikoinan olenkin tehnyt monta hyvää löytöä. Osa odottaa kaapissa kasvua ja osa on heti käyttöön. Kirppiksellä kulkiessa pitää vähän ennakoida tulevaa kasvua ja ostaa vaatteita myös sen mukaan. Mutta tässä lähiaikoina olen tehnyt kaksi ihan mielttömän söpöä löytöä ihan paikallisesta kaupasta missä mielestäni on muutenkin ihan mielettömästä ihania lastenvaatteita. Joskus tulee vastaan sellainen juttu, että se on ihan pakko hankkia sillä se on vaan jotenkin niin ihana jne.. Tiedätte ehkä tunteen :) Tässä nämä kaksi ihanuutta ovat syksyn ja talven varalle.
 
Voi sentään taas kuva jäi kääntämättä.. Tämä paita oli sellainen paksu paita mikä talveksi oikein hyvä. Niin pehmeä ja suloinen ja hupussa hauskat korvat. Neitikin tykkäsi paidasta heti :)
 Tämän voisi kait nimetä pupu jumpsuitiksi. Tämä oli niin ihanan pehmeä ja suloinen. Ajattelin lähinnä, että tämä on sellainen sopeva kotiasu talvella esim. kylvyn tai saunan jälkeen vetaista päälle. Niin suloiset pitkät korvat ja häntäkin :) Reilun kokoinen neidille, mutta parempi tämän olla reilu kuin liian pieni.

 
Sinällänsä harvinainen postaus sillä yleensä en ole mistään vaatteista jne.. kirjoitellut mitään, mutta kerta se on ensimmäinenkin :)


6 kommenttia:

 1. Mukava vaatepostaus. Mun puolesta näitä saa tulla vastakin (joo, joo, minähän se päätän, mitä täällä julkaistaan:D).
  Mun kokemuksen mukaan Nokian saappaat on kaikkein parhaimmat. Muutamia muun merkkisiä saappaita on ollut ja kaikki ovat hajonneet ennen aikojaan. Yhdetkään nokialaiset eivät ole hajonneet ja osa on ollut jo kolmella käytössä. Minkä kokoinen jalka teidän neidillä on? Meillä on muistaakseni koon 25 mustat nokialaiset saappaat, joten siinä koossa niitä ainakin löytyy ja sellainen mielikuva on, että pari vuotta sitten anoppi osti ihan vielä pienempää koko olevat mustat nokialaiset lasten serkkupojalle. En kyllä muista, että mistä ne oli ostettu.
  Tuo pupujumpsuit näyttää ja varmasti myös tuntuu ihanalta. Just semmonen lauantai-illan saunan jälkeen päälle puettava asu.
  Mukavaa lauantai-illan jatkoa. Herkullisen näköisiä kuvia oli tuossa alemmassakin postauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivon kans, että nyt nämä Nokian saappaat kestää hyvin :) Meillä on nyt koko 24 käytössä. Olisin vain jotenkin halunnut silloin ekoiksi saappaiksi ihan tuollaset minit mustat Nokialaiset, mutta silloi niitä ei löytynyt mistään. Nämä Nokialaiset on kyllä iloisen ja pirtsakan väriset :) Eihän sitä tiedä vaikka vaatepostauksia tuliskin jossain vaiheessa lisää :)

   Poista
 2. Meillä ei ainakaan ole kestäneet mitkään muut kuin nokialaiset, vaikka muitakin "hyvänmerkkisiä" on kokeiltu. Suloisia pikkusaappaita teillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei näytä meilläkään kestävän. Nyt toivon mukaan nämä nokialaiset kestävät :)

   Poista
 3. Kumisaappaissa olen huomannut tuon saman rikkoutumisen, varsinkin jos ostaa niitä "söpöjä" saappaita. Kaikki Spiderman, Puuhapete, Angrybirds jne. saappaat ovat rikkoutuneet alta aikayksikön, yleensä repeävät sen "söpön kuvan" saumasta. Merkkiä en ole niinkään tuijottanut, mutta yleensä jotkut tukevan näköiset yksiväriset kuvattomat saappaat kestävät jopa perinnöksi pikkuveljelle. Ne söpöt saappaat voi ostaa vaikka koristeeksi kirjahyllyyn, jos niistä niin kauheasti tykkää, mutta jalkaan kannattaa laittaa sellaiset, jotka kestävät käyttöä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt on sitten neidillä testissä ensimmäiset nokialaiset ja toivon mukaan nämä kestävät. Kyllä nämäkin olivat aika nätit :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)