lauantai 17. elokuuta 2013

Kukkia, luontoa ja muuta puuhaa

Olen tässä muutamina päivinä kierrellyt taas kameran kanssa pihalla ja kuvannut kukkia ja muuta mitä pihalta löytyy. Minua ei enään haittaa vaikka kukkapenkit ovat roskaisia ja kasvimaa rehottaa myös roskaa. Nautin nyt vain kauniista kukista ja kasvimaan sadosta. Täytyy kyllä todeta, että iltaisinkin huomaa, että kyllä syksy alkaa tuloaan tehdä. Ilman viilenevät, usva nousee pelloille iltaisin, aurinkokenno valot syttyvät illan hämärtäessä ja tuoksuu syksylle. Tässä pienin kuva kollaasi viime aikaisista puuhista kuvien kera. Kuvia taisikin kertyä aika runsaasti :)
  Yksi päivä kävimme tarkistamassa neidin ja Rontin kanssa läheisen pappan pellon miltä vilja siellä näyttää..  Ei ole vielä puinti kunnossa.

 Siitäkin tietää, että syksy tekee tuloaan... Mun suosikki linnut oli tulleet tuohon viereiselle pellolle huutelemaan syksyhuutojaan.

 Ulkoilutettiin neidin kanssa taas yks päivä meidän kanalaumaa, että saadaan vapaan kananmunia, heh :) Tässä yksi ilta neitikin pääsi rehun teko hommiin pappan ja serkkupojan kanssa. Neiti sai istua traktorin kyydissä useamman kierroksen pellolla. Niin hauskaahan se oli, että huudon kanssa piti lähteä kotiin nukkumaan.
 Minä sitten sillä välin vähän kameran kanssa kuvailin siinnä ympärillä. Kyllä on tämäkin mänty nähnyt elämänsä aikana, jos minkäkin laista ja voisi kertoa varmaan monta tarinaa.
 Vanhat ladot ovat jotenkin niin otollisia kuvaus kohteita ja niissä on sitä jotain... Olen ennenkin vanhoja latoja kuvaillut ja minun suosikki latoni on ihan tässä meidän lähistöllä. Tässä nyt vähän erilaisia latokuvia :)
 Aika muuttuu ja tätä nykyä näiden latojen edustalla pellolla on isoja pyöreitä paaleja. Ennen vanhaan näilläkin pelloilla on varmaan heinäseipäät hallinneet näkymää, mutta aikansa kutakin. Ladot ja maisemat ovat kuvauksellisia oli pellolla paaleja tai heinäseipäitä.


 Olihan meillä tietenkin Ronttikin mukana.6 kommenttia:

 1. Loppukesässä on mun makuun enemmän viehätystä kuin alkukesässä. Kaikki tuoksut ja värit on niin voimakkaita.. Yhtenä iltana pyörälenkillä mun yli lensi kurkiaura. Linnut ei varmaan vuodenajasta sekoa, että syksy tämä taitaa jo olla. Kivoja kuvia oot tänne ladannut, nättejä kirppislöytöjä ja upeita kukkia. Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne linnut varmastikkaan vuodenajoista sekaisin ole, että kyllä se kurkien huuto tietää syksyä. Mukavaa elokuuta sinnekkin! Toivottavasti saadaan nauttia vielä kivoista ilmoista :)

   Poista
 2. Kukkakuvat niin nättejä,että voisit korttitehtaan perustaa.Mää tulisin heti kaupoille.

  VastaaPoista
 3. Upeaa kukkaloistoa! Siinä silmä lepää. :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)