sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kissamaista menoa...

Aamulla oltiin syömässä aamupalaa neidin kanssa ja katsottiin että katsos Eppu se istuu neidin hellan päällä. Sitten vasta huomattiin hetken päästä, että hetkinen missäs se Essi sitten oikein on. Uuninluukku oli siis  jäänyt auki ja Essi oli katsonut sen sitten hyväksi lepopaikaksi. Johan oli neidin hella miehitetty :)

Onneksi aamupala oli melkein syöty sillä siinnähän tuli neidillä kiire hellan luo.
 
 
Neitihän se sitten meinasi, että mitäs Essi jos et tulisikaan sieltä pois. Essin unet keskeytyi ja se pääsi pois uunista ja aamu saattoi jatkua.
 

Kolmikko ruokaa odottamassa. Olivat niin hyvin kimpassa, että piti oikein ottaa kuvia ennen kuin aamupalaa herui :) Eppu siinnä jo vähän huutelemaan, että missä sapuska viipyy..
Kuten kuvista näkyy Eppu voi kaiken kokemansa jälkeen ihan normaalisti ja hyvin. Karvan vain odotetaan kasvavan takaisin hännänpäähän ja sekin kasvaa aikanaan.

6 kommenttia:

 1. Olipas taas ihanaa luettavaa ja katsottavaa!!! Mukavaa viikon alkua. Pitäis olla ainakin mahtis säät olla taas pihalla, siis pihalla, ei "pihalla". HV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jätit kommenttia :) Toivotaan hyviä ulkoilukelejä.

   Poista
 2. Voi vietävä miten suloisia kuvia.Noistahan sais vaikka kortteja teetettyä ja olis menekki taattu.Nehän suorastaan poseeraa kameralle.Kerrassaan mainiot otokset.Kissojen ystävänä niissä suorastaan silmä lepää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä sattuivat kyllä oikein poseeraamaan kameralle tällä kertaa. Eppukin oikein kiehnäs Mårttiä ja katteli kameraan, että räpsi nyt vielä pari kertaa:)

   Poista
 3. Kiva nähä Mårttiaki välillä :) Voi sentäs, Essi on vähä saman lainen ku Savu, parhaat paikat pitää löytää, vaikka eiköhän kaikki kissat eti mukavinta nukkumapaikkaa :) Tuommosta Savu ei oo kyllä keksiny, mutta meijän leikkihella on kyllä leikkimökisä :) Oli siinä Neidillä ihmettelemistä varmasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä Mårttiakin näkyy ainakin ruokapaikan lähellä:) Kyllä ne kissat on sellasia, että etsii mukavaa ja miellyttävää nukkumapaikkaa joka paikasta.

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)