sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hyvää äitienpäivää


 Ennen äitienpäivää askarreltiin neidin kanssa vähän äitienpäiväkorttia ja jotain muuta pientä.


Olin jokin aika sitten siellä messuilla mistä lupasin kirjoittaa, mutta en saanut vielä aikaiseksi. Sielä törmäsin sellaiseen korutarvikemyyjiin. Ikinä en ole koruja tehnyt enkä tiennyt miten niitä tehtäisiin. Siellä oli kuitenkin niin paljon kaikkea ihanaa, että pakko oli jotain ostaa. Nämä korut väsättiin neidin kanssa juuri ennen äitienpäivää. Itselleni tuo kissariipus, mummulle tehtiin perhonen ja neidille hellokitty. Luulen, että kokeilen korujen tekoa myöhemminkin. Pitää vain hankkia lisää materiaaalia :)

Neiti oli hoidossa tehnyt äitienpäiväkortin ja mummun avustamana hankittu ihana lahja minulle. Tällaiset kaksi partyliten pupu somistetta löytyi paketista. Näissä onkin sitten kiva poltella kynttilöitä.

 
Tällaisia paperi kukkia askarreltiin neidin kanssa mummulle ja meille kotiin. Oli aika simppeleitä tehdä ja ihan hauskan näköisiä :)

Sainhan minä myös aitoja kukkia :)
 
 Aamulla nautittiin myös neidin kanssa mummun tekemää voileipäkakkua.
 
Meidän äitienpäivä päättyi sitten koiratreeneihin metsässä. Tällä kertaa lapsia oli treeneissä useampi ja jopa yksi mummo oli tullut paikalle hoitamaan pienimpiä. Tällainen kiva kamera löytyi yhdeltä pieneltä treenaajalta.
 Kun me aikuiset oltiin saatu koirat treenattua niin sen jälkeen paisteltiin nuotiolla makkaraa koko porukka. Oli meillä kyllä mukana myös kaikenlaista muuta äitienpäivä herkkua :) Oli hauskat ja erilaiset koiratreenit :)
 
 
 Sitten loppuun meidän pupuista vielä kuvia, koska ne on niin sulosia :) Neiti on niistä ihan innoissaan. Aina pitää mennä Antskua ja Suklaata katsomaan ja hoitamaan. Antsku varsinkin on oikeen sylipupu. Neiti välillä tuumaa, että mun pitää nyt mennä vahtimaan Antskua ja Suklaata :)


 

1 kommentti:

  1. Neidistä tulee yhtä mahtava askartelija ku äidistä : )
    D

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)