sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hyvää Äitienpäivää!

Aamu oli sumuinen ja alkoi aikaisin täällä. Neiti päätti herätä 05 aikaan eikä oikein enään uni tullut. Kuitenkin jakso makoilla siinnä minun vieressä hetken verran. Oliskohan kello ollut vähän yli 06, kun piti pyöräyttää ensimmäinen palomies Sami käyntiin. Päikkäritkin sitten alkoi kyllä normaalia aikaisemmin. Näiden kuvien myötä 
                                  Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!

Saamani äitienpäiväkukka :)Orgideat ne jaksavat kukkia myös äitienpäivänä :)


Neiti oli tehnyt hoidossa näin ihanan kukkakranssin kortiksi mikä tänä aamuna avattiin.

 
Mummun kanssa neiti oli tehnyt ihanan vihkosen mihin oli kerätty neidin piirrustuksia pitemmältä ajalta :) Oli hieno selata piirrustuksia ja päivämääriä milloin mitäkin oli piirretty.
 
Todistettavasti mun tekemässä linnunpöntössä asustelee asukkaita:) Viime kerrasta viisastuneena kävin vähän heiluttamassa oksasahaa, että nyt on hyvä näkymä keittiön ikkunasta linnunpönttöön. Tässä muutama otos:)
 


 
Pieni katsaus mitä minun kylvämille taimille kuuluu. Ihan hyvin ne ovat kasvamaan alkaneet. Ananaskirsikka on jo kasvanut niin paljon, että pitäisi siirtää jugurttipurkista muualle. Myös nuo tuoksu pelargonin taimet ovat paremman näköisiä nyt kun silloin, kun minulle saapuivat.
 


Pinaatti on tuolla takana kasvanut aika hyvin ja hidas kasvuinen basilikakin jo aika hyvässä vauhdissa. Ehkäpä sitä kesän päälle mausteita saadaan:)
 
 


5 kommenttia:

 1. Kiitos äitienpäiväonnitteluista.Sulla kasvit rehevässä kasvussa. Toivottavasti saat satoa kesän mittaan ja silmäniloa tottakait myös.Se ei oo laiskan ihmisen hommaa tuo kasvien kanssa pelaaminen.nostan sulle hattureuhkaani sen johdosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jotain satoa tulisi kesän mittaan ettei ihan turhaan ole kasvatellut ikkunanlaudat täynnä tavaraa.

   Poista
 2. Sulla kasvit kukoistaa, mahtavaa! Meillä alkaa myös aamut aikaisin. Siinä on omat hyvät puolensa, mutta sitten pitäis vain ite muistaa mennä illalla aikanaan nukkuun. Ja olipas neitokainen tehnyt hienon kortin hoidossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt näyttää, että kasvit on alkaneet kasvamaan. Juu aikaisissa aamuissa on omat hyvät puolet kyllä, mutta joskus olis kiva nukkuakkin. Tosin tiä osaiskokaan sitä enään nukkuakkaan pitempään.

   Poista
 3. Nuo lasten askartelut ovat aina niin parhaita :) ja orkidea on lempikukkani, sain myös yhden äitienpäiväksi :).

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)