tiistai 18. joulukuuta 2018

Jouluvalmisteluja ja kasvava lapsi.

Jouluvalmistelut ovat vauhdissa ja aina jossain välissä jotain pitää yrittää tehdä. Lomaa ei saanut anoa tähän jouluun, kun on lomakielto töissä. Yleensä olen anonut joulua ennen lomaa joka jatkunut joulun yli. Tänä vuonna se ei ole mahdollista. Niinpä olen yrittänyt jossain välissä aina tehdä joulujuttuja. Viimeiset viikot ovat olleet kiirettä niin töissä kuin vapaallakin. Harrastuksissa olen neitiä kuljettanut ja on ollut futiksesta pikkujoulua ja futis harkat jatkuvat ihan viimeiseen asti ennen joulua. Neidin voimistelunäytöksessä oltiin yksi ilta myös, joka oli taas oikein kiva tilaisuus. Koulun joulujuhla on vielä edessä päin:)
 
Leipomuksia on tullut tehtyä pakastimeen, mutta ennen sitä piti vähän tyhjentää pakastinta entisistä leivonnaisista. Pakastimen uumeniin oli jäänyt laatikollinen runebergintorttupohjia. Niinpä meillä maisteltiin näin joulun alla runebergintorttuja, mikä jottei hyvältähän ne maistuivat :)
 
 
 
Tämän vuoden joulusinapin keittelin eilen illalla ja purkitin vielä illan päälle näin ihaniin pikku purkkeihin :) Sinappia olen tehnyt jo useamman vuoden ajan ja antanut läheisille joulukukan sijaan.

 
Kasvava lapsi tosiaan kasvaa vauhdilla ja tämä kuva kertoo sen. Siinnä on neidin talvikenkiä, hiihtomonot, laskettelumonot sekä kahdet lumilautakengät. Kaikki menneet pieneksi. Näin ollen tietää, että joulupukille on esitetty toiveita :) Kenkien lisäksi pieneksi on tietenkin mennyt lumilauta, laskettelusukset ja hiihtosukset. Pistin pakettina myyntiin laudat ja sukset. Myyntihinta, kun on kohdallaan niin paketit menevät kuin kuumille kiville. Niinpä nytkin ostajat löytyivät heti ja hyvät välineet siirtyivät uusille käyttäjille. Vielä olisi talvikenkiä ja hiihtomonot vailla omistajaa.
 


Uusi kynttilänjalka tuli hankittua tähän kokoelmaan. Olen ihastunut näihin Riviera Maison-tuotemerkkiin ja hankin nyt sellaisen kynttilänjalan tähän asetelmaan :)

 
Mukavaa joulunodotusta!

7 kommenttia:

  1. Ah, ihanan halvan kuuloista kasvamista, heh... Meillä nuo ajat vasta edessäpäin, sitä odotellessa. Hyvää joulun odotusta sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin:) Nopeasti se aika teillekin tulee, aika menee niin vauhdilla. Hyvää joulun odotusta teille!

      Poista
  2. Ihanat kuvat ja niin kivoja jouluvalmisteluja siellä on jo tehty, tuo sinappi on varmasti herkkua! Nyt alkoi sitten tekemään jo mieli jouluherkkuja:) Kyllä vaan lapset kasvavat hurjaa vauhtia:) Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ja leppoisaa joulun odottelua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lapset tosiaan kasvavat kovaa vauhtia ja pieneksi jääneitä vaatteita ja kenkiä löytyy paljon. Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

      Poista
  3. Kauniita kuvia... mukavaa jouluodotusta myös sinulle ♥

    VastaaPoista
  4. Arvostan itse tekemistä, peukut erityisesti itse tehdylle joulusinapille.
    Hyvää joulunaikaa.

    VastaaPoista
  5. Kauniit kuvat! Tunnelmallista joulunaikaa teille!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)