perjantai 12. tammikuuta 2018

Joulu ohi ja uusi vuosi alkanutJoulu kului vauhdilla ja nautimme ensimmäisestä joulusta uudessa kodissa. Tuli vietettyä paljon aikaa kotona ja nautiskeltua vain yhdessä olosta, touhuten yhdessä ja syöden hyvin. Vieraita kävi ja kävimme itse kyläilemässä.

 
 
Uusi vuosi vaihtui rauhallisesti ja nyt ollaan jo toisella uuden vuoden viikolla. Arki on palautunut sillä neidin eskarikin alkoi tällä viikolla ja harrastukset ovat alkaneet pyörimään. Ulkoiluun kelit ovat olleet hyvät ja kivasti ollut pakkasta niin lumetkin ovat säilyneet. Kinkun ja suklaan sulatteluun tarvitsee vähän liikuntaa ja sitä on tullut koirien kanssa ja hiihdellessä.
 
Myrskykin tuli kävelylenkin jälkeen kodinhoitohuoneeseen hetkeksi aikaa kuivattelemaan turkkia ja ottamaan pienet torkut. Myrskyhän ei juuri sisällä käy sillä turkki on niin paksu ja ulkokoira, että tulee kuuma mutta välillä piipahtaa :)
 
 
 
Velipoika oli ajanut meidän lähelle latuja joten olihan makia hiihtää vapaapäivällä, kun aurinkokin vielä vähäksi aikaa näyttäytyi. Lisää tällaisia kelejä ja hiihtoa :)
 
Viikolla yhtenä iltana, kun vein neidin futisharkkoihin lähikaupunkiin niin kävin sillä aikaa hiihtämässä luisteluhiihtoa. Kyllähän tuo hiihto on hyvää liikuntaa ja ottaa monipuolisesti lihaksiin.
 
 
Takkaa on kiva iltaisin lämmittää sillä se antaa sellaista kivaa lämpöä. Näyttää myös siltä, että kissat ovat todenneet saman :) Välillä joutuu hätistellä kauemmaksi, kun turkki tuntuu jo niin kuumalta.
 
Hyvää alkanutta vuotta kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Teillä on ollut ihana ensimmäinen joulu uudessa talossa 😊 Voin samaistua tunteeseen, sillä aikanaan nykyiseen itserakennettuun kotiin muutimme jouluksi ja sen joulun muisto on kirkkaana mielessä. Sellaisena erityisenä jouluna sen muistamme.
  Oikein hyvää alkanutta vuotta Kissankulmalle 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ensimmäinen joulu varmasti muistetaan :) Kiva kun kävit vierailulla.

   Poista
 2. Tuo joulu varmaan jää mieleenne, ensimmäisenä tuossa kodissa. Kiva kun on latuja lähellä, meilläkin mies ajelee niitä pelloille traktorin perässä olevalla "latukoneella".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit vierailulla. On todella kiva, kun latuja on lähellä niin pääsee nopeasti hiihtämään. Mukavaa kevättä ja toivotaan hyviä hiihtokelejä :)

   Poista
 3. Kuulostaa niin hyvältä joululta kuin olla ja voi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli mukava joulu ja osattiin todellakin nauttia :)

   Poista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)