tiistai 5. joulukuuta 2017

Blogin herättelyä jouluun

 
 
Todella pitkästä aikaa ajattelin jotain kirjoittaa tänne. Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt varsin pitkä aika. Tiedä käykö kukaan enään blogissa piipahtamassa, kun hiljaista on ollut niin pitkään. Paljon on tapahtunut viime kirjoituksesta. Olemme päässeet kesällä muuttamaan uuteen ihanaan kotiin ja saaneet nauttia siitä :)
Nyt meillä on edessä ensimmäinen joulu uudessa kodissa ja voitte vain kuvitella kuinka me siitä tulemme nauttimaan. Olemme jo nauttineet tästä joulunodotuksen tunnelmasta ja siitä, että saa laittaa omaa kotia jouluiseksi.
 
Adventti kynttelikön rakentelimme tähän mailegin possuun. Possu on kirpparilöytö joltakin vuodelta. Tuolloin asuimme pienessä mummon mökissä niin ei kynttelikkö mihinkään mahtunut vaan oli pakattuna laatikkoon muiden tavaroiden kanssa. Nyt saimme sytyttää ensimmäisen adventin kynttilän ja nauttia tunnelmasta.
 
 
 
Joulu lähestyy ja sitä myöten joulukoristeita on voinut kaivaa esille. Suurin osa joulukoristeista on ollut laatikoissa kaikki ne vuodet mitkä olemme asuneet niin, että tilaa on rajallisesti. Nyt oli jännitys availla vuosia varastossa olleita joulukoristelaatikoita ja katsoa mitä niiden kätköistä oikein löytyikään. Kaikenlaista posliini esinettä sieltä löytyi ja olivat varsin hyvin säilyneet. Yksi enkeli oli vähän kärsinyt, mutta onneksi pikaliima korjasi senkin. Meillä oli oikein mukava jouluinen hetki neidin kanssa, kun laatikoita availimme ja katsoimme mitä niiden sisältä paljastuu.
Näiden kuvien myötä mukavaa joulun odotusta ja ehkä minusta kuuluu vielä täällä blogissa :)
 
 

1 kommentti:

  1. Ihanaa ensimmäistä joulunaikaa uudessa, omassa kodissa! Te ootte sen ansainneet.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)