tiistai 29. maaliskuuta 2016

Pitkästä aikaa jotain

Tähän talveen on mahtunut kaikenlaista kiirettä ja blogin päivittäminen on jäänyt ihan kokonaan. Juuri äsken tyhjensin puhelimesta kuvia tietokoneelle ja niitä oli niin valtavasti, että ei ollut sitäkään tullut hetkeen tehtyä. En tiedä onko blogilla enää lukijoita, kun ei päivityksiä ole tullut, mutta yritetäänpäs nyt jotain päivitellä.
 
Pistetään tähän muutamia kuvia helmikuulta sillä pikkuneiti täytti jo 5-vuotta. Mikäs muukaan oli teemana kuin Frozen :) Varsin kova sana ollut viime aikoina tämä Frozen. Minulla oli myös vaativa kakun tilaaja. Ajattelin, että olisin päässyt helpommalla jos vain olisin ostanut Frozen kakkukuvan ja laittanut sen kakun päälle. Tämä ei kuitenkaan tilaajalle käynyt vaan neiti selitti, että siinnä pitää olla tällaista joka on kohollaan. Tarkoitti siis, että pitää olla jotain kolmiulotteista kakussa eikä vain pelkkä kuva. No siinnäpä sitä sitten saikin vähän aikaa miettiä mitä tekisi ja tällainen luomus siitä sitten viimein syntyi :)
 
 
Frozen muffinit

Neidin kaverisynttäreitä pidettiin hoitokavereille ja ajattelin, että silloin varmasti pääsen helpolla eikä tarvi kakkua tehdä kun yleensä se jää lapsilta syömättä. Neiti oli kovin pahoillaan tästä, että ei synttärit ole mitkään synttärit jos ei kakkua ole. No niinpä siis tuumasta toimeen ja taas kakkua tekemään :)


 

1 kommentti:

  1. Vau mitä leipomuksia.Sustahan on kehkeytynyt varsinainen kondiittori.Meikäläisellä pyörii samat jutut vuosikymmenestä toisen,uutta ei tuu kokeiltua.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)