tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kevät ja pääsiäinen

Ruvetaan nyt ihan hurjaksi, että  kun moneen kuukauteen ei ole ollut päivitystä niin pistetään heti paremmaksi ja tehdään kaksi samalle päivää :)
Pääsiäinen oli ja meni. Tänä vuonna pääsiäinen jotenkin yllätti minut ja tuli tässä arjen keskellä nopeasti ja huomaamatta. Mitään pääsiäiskoristeita en etsinyt varastosta ja meidän rairuohotkin melkein myöhästyivät. Onneksi neiti oli hoidossa askarrellut muutamia pääsiäisjuttuja.
 
Tuntuu, että kevät on ollut muutenkin tosi aikaisessa tänä vuonna. Nyt on maaliskuun loppu ja pihalla ei kovin paljon lunta enää ole. Mittari on näyttänyt viikonloppunakin plussaa parhaimmillaan lähes 10 astetta. Voikohan tuo kevät vielä tulla vai iskeekö tässä takatalvi jossain vaiheessa. Muutamia kertoja ennätti käydä hangilla hiihtämässä, kun hanki kantoi. Yhden kerran lähdin ihan itsekseni minun tunturisuksilla tuonne korpeen hiihtelemään. En ottanut edes Ronttia mukaan, kun ajattelin että jos se ei jaksaisikaan koko lenkkiä. Sattui varsin komea keli, kun aurinko paisteli ja hanki kantoi hienosti. Tosin aika kylmä tuuli oli, mutta ei sillä nyt niin väliä ollut. Tässä muutama kuva lenkin varrelta.
 


 
Neiti oli serkkujensa kanssa pääsiäislauantaina trullina ja voi mahoton sentään kuinka pikkutrulli oli saanut herkkuja :)

 
Pääsiäisenä syötiin isommalla porukalla kakkuja niin tässä oli yksi pääsiäisaiheinen kakku.
 
Pitäähän pääsiäisenä edes yksi kana/kukko kuva olla. Tässä meidän komea jättikochin pariskunta Anniina ja Jätti orrella päivää viettelemässä.

Eikä pääsiäinen ole mikää jos ei kokkoa polteta ja makkaraa siellä paistella.

 
Tämä on varma kevään merkki, kun Rontti valitsee aurinkoisen paikan ulkona ja tarkenee nautiskella auringosta :) Ulkosaunan portaille paisteli sopevasti aurinko niin siinnähän sitä oli hyvä hetki makoilla ja keväästä nauttia.


8 kommenttia:

 1. Trulleja kävi tänä pääsiäisena 35kpl.Oli pienempää ja isompaa,ja jos virpomisella on pienintäkään tervehdyttävää vaikutusta,pitäisi meikäläisen elämä helpottua.Se jää nähtäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä kyllä valtavasti niitä kävi :)

   Poista
 2. Upeita kakkuja tuolla edellisessä päivityksessä ja onnittelut 5-vuotiaalle näin jälkikäteen :)Tämän päivityksen jättikochin pariskunta on niin ihastuttava!
  Täällä oli tänään 12 astetta lämmintä varjossa ja lumet ovat sulaneet ihan kohisten. Muutaman sentin mittaiset krookuksen alut jo ovat merkkinä keväästä, linnut ovat pesimispuuhissa ja jäät ovat sulaneet Rauman edustalta.
  Oikein ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta Kissankulmalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvää kevään odotusta myös sinne suunnalle :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kyllä siitä komea on kasvanut.

   Poista
 4. Herkullisia, kauniita ja niin elämänmakuisia kuvia molemmissa postauksissa:)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttavat aina, kiva kun vierailit blogissani :)